Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętniki to zuo

czy wy też w wieku nastoletnim byłyście takie durne jak ja????

Polecane posty

Gość taajemniczy_gosc
hehehe ludzie dobrzy jestescie :D ja tez sie pochwale :D normalnie masakra byla... Kolezanka poznala faceta :) ksywka MUCIA (juz sie mozecie smiac) :) a ze ona taka skromna byla to zlapalam za okazje i robilam wszytsko zeby mucia zwrocil na mnie uwage i sie stalo zostalismy PARA :) ja mialam 13-14 lat on 18. Rodzice nie pozwalali mi sie z nim spotykac i musialam krecic jak tylko sie dalo zeby sie z nim zobaczyc :) W cieply dzien umowilismy sie na spacer (mama byla w ten dzien jakas zla na mnie, nie pamiatam dokladnie ale nie moglam isc na dwor) jakos sie wymknelam :) poszlismy sobie przez taka parkowa alejke pod szkole :) objeci zakochani... Nagle patrze... a z krzakow wyskakuje moj TATUS z KIJEM :D:D:D ,,smarkulo do domu a nie z jakims kryminalista sie wloczysz" koles zapierdzelal po 4 schodki na raz... ja oczywiscie kara na tydzien...

Gość pamiętniki to zuo
Hahaha, a oto wypisana moja lista problemów :D "1! W co się ubrać na dyskotekę 2! Skąd wziąć pieniądze na dyskę i prezent 3 W co się ubrać na wesele 4 Co zrobić żeby Michał się nie zajebał 5! Jak mam go wpuścić do chaty, jak mój brat będzie się z niego zgrywał 6! Kończy się karta w telefonie 7 Mam zagrożenie ze sztuki 8 Jaką mam wymyślić bajkę, żeby się wstawić na komisariat jako świadek, bo Monika nie chce żebym mówiła prawdę 9 Co zrobić żeby Michał nie pobił Tomka 10 Muszę coś zrobić ze swoim zachowaniem, bo mogę mieć nawet naganne. 11! Fajek nie mam i zdycham 12 Co zrobić z balem szkolnym 13 Skąd mam wziąć usprawiedliwienia 14 Co mam powiedzieć matce na temat szkoły, bo wycha ją wzywała 15 Czaruś nie żyje 16! Chora jestem i łeb mnie napierdala, kaszlę i jak mam iść tak jutro na dykę?" Największe problemy są z wykrzyknikiem :D (w pamiętniku były otoczone kółkiem) I to już będzie na tyle mojego cytowania :P

Gość hahahahah szkoda, że ja
nie prowadziłam pamiętnika :D

Gość kobieta co chce sie napic
podbije temat bo dzieki niemu znalazlam pieniadze:P Kiedys mialam taki zwyczaj ze do pamietnikow jakies papierkowe wkaladalm w ramach oszczednosci:) Dzis wyjelam te wszystkie zeszyty, wertuje je a tu co chwile jakis pieniazek:D I tak oto uzbieralam 170zl:)

Gość pamiętniki to zuo
kobieta co chce się napić>> ja też miałam taki zwyczaj. Miałam nawet przyklejone koperty do każdego pamiętnika, i właśnie tam wkładałam pieniądze. Niestety ja nic nie znalazłam :(

Gość ;]
Hehe to byłby dobry pomysł :D ja niestety mam kilka grubych zeszytów i do żadnego nic a nic kasy nie włożyłam :(( A tak serio, wkurzyłam się tymi moimi pamiętnikami. Bo z sentymentu za chiny ich nie spale ani nie wyrzuce, a z drugiej strony wiem, że gdyby mój facet sie na nie natknął, to byłoby baardzo kiepsko :] I co dalej z nimi robić? Złamać się i spalić i zamknąć stare rozdziały z życia, czy kryć się z nimi do końca życia? ;> W moim przypadku, co śmieszne, z podstawówek, to chętnie zostawie, ale rozwlekłe wspomnienia pierwszych prawdziwych miłości ani nie są śmieszne, ani żałosne, tylko mogą nieźle namieszać.. Ehh, co Wy po ślubach z nimi zrobiłyście? ;D

Gość też pisałam pamiętniki jak wy
ale ja wszystko zniszczyłam, pewnie też parę perełek bym znalazła, ale lepiej, żeby tego nikt niechcący nie przeczytał :D lepsze akcje miałam, jak się naspidowałam o poematy pisałam, to to żałuję bardzo że zniszczyłam bo co to była za sztuka to głowa mała :classic_cool: :D

Gość ja nigdy nie wyrzucę swoich
pamiętników. Jakiś sejf musze kupić i już :P Co by było gdyby mój narzeczony przeczytał je teraz??? hmmmm... na bieżąco raczej nie piszę o nim źle :P tzn czasem piszę, że mnie wkurwił ale on o tym wie bo mu mówię wprost :D ze starych czasów przed nim?? w sumie wszystko wie, o wielkiej miłości, o związku bez miłości... nic by się nie stało :d Ale dziwi mnie jedno: otóż byłam z chłopakiem przez 1,5 roku. Przez ostatnie pół roku "dojrzewałąm" do decyzji o zerwaniu. W tym czasie dużo pisałam o moich rozterkach, o miłości do M., że nadal mi chyba na nim zalezy, a J. (obecny) to taki siaki owaki, głupi, xle się całuje i wogóle. I teraz hit: ON TO PRZECZYTAŁ!! Jak jeszcze byliśmy razem ale się nie przyznał do tego!!!! I tu go kurwa nie rozumiem! Bo skoro wiedział co jest grane to on nic!! Dopiero po paru miesiącach na gg mi napisał, że ciekawe rzeczy pisałam w pamiętniku. Dziwiłamsię, że po przeczytaniu nie zerwał ze mną. Chyba zajebiście mnie kochał :D