Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiemm

brak okresu

Polecane posty

Gość sama nie wiemm

12 marca miałam ostatni okres, mam cykle rożne 27-31 dni, do dzisiaj jeszcze nie mam okresu, dodam ,że od kochałam się z chłopakiem dopiero 7 kwietnia z prezerwatywą, czy mozliwe ejst, że jestem w ciązy??? dodam, że intensywnie się odchudziaął (3,5 kg w 3 tyg.) i ćwiczyłam, stosowałam l karnitynę. Test zrobie dopiero w pon. Prosze o szczere odpowiedzi...Bardzo się stresuje...

Gość jankaxxs
3 kg w 3 tyg to wcale nie sszybko..no chyba ze bardzo mało wtedy jadłaś, co? Lepiej udaj sie do ginekologa, albo poczytaj tutaj http://kleszcz.mondozoo.com/ powodzenia :)

Gość Dj pozdro
słuchaj serdelku, może jak ci cipke wyliże to przedzie?

Gość ja też nie
ja też nie mam okresu. 25 lutego miałam ostatni raz. W ciąży nie jestem. Dwa razy już test robiłam. Nie wiem co jest grane :s

Gość Chopin gdyby jeszcze żył, toby
też nie miał okresu.

Gość sama nie wiemm
ja umieram ze strachu...logicznie rzecz biorąc mysle ze nie jestem, bo to na prawde według obliczeń nie możliwe, ale wiadomo bolicznei obliczeniami a życie życiem...ale wiem jedno nie chce i nie moge byc w ciazy...mam dopiero22 lata, takze powiedzcie...

Gość a takie intymne pytanie
Czy na pewno jesteś kobietą? Bo ja też się bałem że nie mam okresu swego czasu a potem się dowiedziałem że mężczyźni nie mają okresu :(

Gość sama nie wiemm
za głupie odpowiedzi podziekuje!!!! człowiek tu sie stresuje i oczekuje normalnego podejscia...czekam tylko na rzetelne odpowiedzi...

Gość ja też nie
@ sama nie wiem a boli cie coś? piersi może? albo jakaś osłabiona się czujesz? objawem może być też suchość pochwy... masz jakieś objawy?

Gość sama nie wiemm
suchośc pochwy ale objawem czego? ciązy?

Gość ja też nie
nom... ciąży :) ale to tylko między innymi... możliwe ze masz jakieś zaburzenia hormonalne dlatego tak sie dzieje

Gość sama nie wiemm
nie, powiedziałambym ze cały czas mam nawilżona, poza tym boli mnie troszke podbrzusze albo sama już sobie tak wzmawiam...

Gość gratulujeme
ale co jest laski, ja też nie mam okresu, a nie uprawiałam wcale sexu. czekam i czekam i duupa blada :/ Ostatnio miałam okres 12 lutego :/

Gość nadciąga apokalipsa
:classic_cool:

Gość ja też nie
nadciąga apokalipsa - no bez kitu :D natura daje o sobie znać i nie pozwala na prokreacje bo czekają nas trudne czasy :p normalnie jaja :s

Gość sama nie wiemm
dostałam:) dostałam:)