Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gurumindarwalnianonion

Smoleńsk i WTC-->NIEZWYKŁE PODOBIEŃSTWA!!! Co o tym sądzicie???!!!

Polecane posty

Smoleńsk 2010 rok ,WTC 2001 (te same cyfry ,tylko w innej kolejności!!!) Smoleńsk 10 dzień miesiąca,WTC 11 dzień miesiąca Smoleńsk 8:56 ,WTC 8:46 Tu samolot i tu samolot bierze udział w tragedii !!! Czy to przypadek?!!! Co o tym sądzicie????

PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!! http://www.surfbar.pl/ref=2248 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość www.erobook.pl
tam dwie wieże, tu dwa drzewa... jaki kraj takie możliwości :classic_cool: puknij się w łeb i przestań zaśmiecać kafe 😡

Gość rozwaliły mnie te drzewa
:D

Gość szabadabadu
tu wtorek a tu sobota... a kazdy to dzien tygodnia!!! tu wrzesien a tu kwiecien!!! ta sama liczba liter!!!

Gość www.erobook.pl
te drzewa to rozwaliły nam samolot z prezydentem 😭

Gość www.erobook.pl
szabadabadu i jeszcze w nazwie miesiąca "Ń" na końcu!!!!

Gość rozklapciocha jestemkkkkk
kij wi czy ma to cos ze soba wspolnego czy czysty zbieg okoloicznosci i tak sie nie dowiemy i tak http://www.prisonwars.pl/244163/

Trochę podobnie, ale to zwykły zbieg okoliczności. Tak samo, jak zbiegiem okoliczności było to, że tyle ważnych osób w jednym samolocie i że jechali na rocznicę Katynia

JAKIE JESZCZE PODOBIEŃSTWA DOSTRZEGACIE?? PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!! http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość szabadabadu
tam pyl z gruzowiska sparalizowal miasto, a tutaj pyl z wulkanu paralizuje lotniska. a! no i i tu i tam lotniska zamknieto.

Gość glin b
podczas obydwóch wydarzeń srałem spokojnie w sraczełe :classic_cool:

jeszcze znalazłem podobieństwo: tu ludzie nie przeczuwali katastrofy i tam też nie przeczuwali oraz tam i tu zgineli ludzi i tam i tu będą lub byli pochowani

Gość to najlepsze
tu wtorek a tu sobota... a kazdy to dzien tygodnia!!! wygrale/as!!!!!!!!

Gość hjuibnhj
tu zgineli ludzie i tam zgineli ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hjuibnhj
eRywka-paradoks?

Gość hghgjgfj
A JA MYŚLĘ,że to nie jest żaden zbieg okoliczności ta tragedia i to że w tej katastrofie zginęli najważniejsi w państwie i akurat jechali na rocznice innej tragedii która była dziwnie podobna bo w tej zbrodni katyńskiej zginęli też najważniejsi - polska INTELIGENCJA w tamtych czasach.. i co to jest zbieg okoliczności? Nie wierze aby tyle ludzi i to najważniejszych w kraju zginęło - O TAK O! za nic. po to tylko aby zginać. Myślę ze to miało jakiś WYŻSZY cel chociażby po to aby cały ŚWIAT dowiedział się o zbrodni katyńskiej. tak myślę.

http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! Smoleńsk 2010 rok ,WTC 2001 (te same cyfry ,tylko w innej kolejności!!!) Smoleńsk 10 dzień miesiąca,WTC 11 dzień miesiąca Smoleńsk 8:56 ,WTC 8:46 Tu samolot i tu samolot bierze udział w tragedii !!! Tu dwa drzewa,tam dwie wieże! Tu kwiecień ,tu wrzesień ,czyli miesiące,które mają po tyle samo liter! Tu miesiąc kończy się na 'ń' i tam miesiąc kończy się na 'ń' Tu czwarty miesiąc z kolei, a tam czwarty miesiąc od końca Tu dwa razy literka 'e' w nazwie miesiąca i tam dwa razy literka 'e'! Czy to przypadek?!!! Co o tym sądzicie????

Gość szabadabadu
identico!!!

Gość nadszedł chwarny dzień
a i jeszcze nazwy miast się kończą na te samą literkę! K!

http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! Smoleńsk 2010 rok ,WTC 2001 (te same cyfry ,tylko w innej kolejności!!!) Smoleńsk 10 dzień miesiąca,WTC 11 dzień miesiąca Smoleńsk 8:56 ,WTC 8:46 Tu sobota ( 6 liter) ,a tam wtorek,też 6 liter !!! Tu samolot i tam samolot bierze udział w tragedii !!! Tu dwa drzewa,tam dwie wieże! Tu kwiecień ,a tam wrzesień ,czyli miesiące,które mają po tyle samo liter! Tu miesiąc kończy się na 'ń' i tam miesiąc kończy się na 'ń' Tu czwarty miesiąc z kolei, a tam czwarty miesiąc od końca ! Tu dwa razy literka 'e' w nazwie miesiąca i tam dwa razy literka 'e'! Tu miasto kończy się na 'k' i tam miasto kończy się na 'k' ! Tu miasto liczy sobie 8 liter ( Smoleńsk) i tam miasto liczy sobie 8 liter (Nowy York) !!! Czy to przypadek?!!! Co o tym sądzicie????

Gość znssklsslqsqq
Smoleńsk 10 dzień miesiąca,WTC 11 dzień miesiąca sorry jakie tun podobienstwo debilko

Gość ja też mądra nie byłam
gurumindarwalnianonion http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! Smoleńsk 2010 rok ,WTC 2001 (te same cyfry ,tylko w innej kolejności!!!) Smoleńsk 10 dzień miesiąca,WTC 11 dzień miesiąca Smoleńsk 8:56 ,WTC 8:46 Tu sobota ( 6 liter) ,a tam wtorek,też 6 liter !!! Tu samolot i tam samolot bierze udział w tragedii !!! Tu dwa drzewa,tam dwie wieże! Tu kwiecień ,a tam wrzesień ,czyli miesiące,które mają po tyle samo liter! Tu miesiąc kończy się na 'ń' i tam miesiąc kończy się na 'ń' Tu czwarty miesiąc z kolei, a tam czwarty miesiąc od końca ! Tu dwa razy literka 'e' w nazwie miesiąca i tam dwa razy literka 'e'! Tu miasto kończy się na 'k' i tam miasto kończy się na 'k' ! Tu miasto liczy sobie 8 liter ( Smoleńsk) i tam miasto liczy sobie 8 liter (Nowy York) !!! Czy to przypadek?!!! Co o tym sądzicie???? i jeszcze tam wtorek 2dzień tygodnia a tu sobota 2dzień od końca tyg. Jeszcze trzeba wspomnieć o przepowiedni Nosterdamusa o żelaznych ptakach co rozdzielą bliźniaków i do Kaczyńskich pasuje i do wieżowców WTC

Gość szabadabadu
PYŁ mowie PYŁ!!! tam zapylilo miasto tu swiat!

Gość dziś nie ide spać
i w obu wypadkach była transmisja w TVN24 Szok

Gość o ja pierrrrdlollle
dla swiata New York- jesli juz.