Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whisky man

trzy porażki, moja historią

Polecane posty

Gość pani ogrowa
Whisky, współczuję szczerze :( Podziwiam Cię, że się nie poddajesz, że jak się przywiążesz do kogś to mocno kochasz i jestes wierny. Życzę Ci z całego serca, abyś wreszcie spotkał taką kobietę, która Cię nie skrzywdzi, która odda Ci się całkowicie, tak jak Ty jej... :)

Gość walczysz z wiatrakami
zastopuj, zastanów się, odetchnij

Gość hilujaka
To brzmi jak fabuła telenoweli-tam ludzie na własne życzenie wpadają w problemy, tak jak ty.Tylko,ze tam to film, a tu życie. Pomyśl, czy warto tak za wszelką cenę szukać miłości w byle kim. Za szybko lokowałeś uczucia.

być moze ale tez nalezy wziac po uwage ze ludzie są słabi przexciez w kazdym zweiazku bywałey długie dobre okresy okresy tak czy inaczej byc moze i nie bez mojej winy wyszło szydło z workastaram sie zrozumiec kazda z nich i poniekąd udaje mi sie kazdej wspólczuje nawet tej 1 kt óra najmocniej wdała mi sie we znaki nie zmienia to fakfaktu ze 1 moja nbłedna niedojrzała decyzja była tak brzemienna w skutki ze do dzis za to płace

Gość brrrudny hary
A ja myślę,ze pisząc to chcesz wzbudzić wspołczucie, a moze znaleźc tu jakąś naiwną pocieszycielkę. Twoje zachowanie co do pierwszej to jeszcze można zrozumieć,ale te proby spoufalania sie z dziećmi ktorejś tam kolejnej? to już frajerstwo, weź chłopie znajdź jakąs bez dzieci-po co ci kolejne kłopoty??

Gość Sylwia_A.
Nie pchaj sie w związki bez przyszłości. Jak widzisz, że ktos zaczyna kłamać, oszukiwać, to sie wycofuj. Spotykanie sie z kims innym, niemorzliwość podjęcia decyzji czy sie chce byc z tym facetem, czy z tym, nie pchaj sie w takie coś. Bo tylko nerwy człowiek traci. Najlepiej od razu zakończyc znajomość. Ex żone zlewaj tak mocno jak tylko możesz. Nie reaguj na jej zaczepki. Bo po co? Tylko nerwy tracisz. Nie wiem w jakim wieku są dzieci, ale wydaje mi sie że bardziej są za Tobą, niz za matką, walcz o to żeby w przyszłości mogły mieszkać z Tobą, a żonke olewaj ZAWSZE. Co kolwiek by sie nie działo, czegokolwiek by nie chciała ZAWSZE ją olewaj, jakby nie istniała.

brrrudny hary jestes w błedzie zrobiłem to dla siebie być moze patrzysz na to swoimi oczyma i jestes w desperacji . ja nie a wytłumacz czemu są winne dzieci czy to cos złego ze miałem z nimi taka wiez jakiej nie miały ze swoimi ojcami...? taki jestem

Gość majdalena
wiesz co, ty sam jesteś największą porażką swojego życia

Gość przeczytałam do końca
i moje zdanie jest takie za dużo w tym wszystkim agresji przywaliłeś kobiecie !!!???!!!??? kopanie i szarpaniny na oczach dzieci policja pranie się po pyskach w 50% sam jestes winien takich a nie innych układów takimi jacy sami jesteśmy dla innych, tacy oni są dla nas to zawsze się sprawdza ale zyczę Ci wszystkiego najlepszego obyś spotkał tą prawdziwą miłość tylko jej nie napieprzaj i dbaj o dzieci o ich bezpieczne, spokojne dzieciństwo

przeczytałam do końca rzeczywiscie było sporo złych emocji dla wyjasnienia bilismy sie z zona tylko w 1 roku po slubie to było 16 lat temu nigdy wiecej na nia reki nie podniosłem ani na zadna inna tak jestem winien w sporej czesci tego co mnie spotkało ale to bardziej moja naiwnosc i slepe zaufanie to sprawiły

Gość dżenna
Kompletna patologia...Ale widać, że kręcą Cię takie, co dają na prawo i lewo - powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Może tą ckliwą historyjką wzruszysz którąś z czytelniczek tak bardzo, że rzuci Ci się na pomoc - widzę, że kilka panienek już Cię tam pociesza i podaje maile - żal

dżenna nie mialem zamiaru cie wzruszac przeczytałas twój wybór ale masz cos na sumieniu albo ktos bardzo cie skrzywdził mie tedy droga ocknij sie nim zostaniesz tylko scierką dla cwaniaków

teraz jestem sam z wyboru nie szukam szczescia wyjezdzam do innego miasta zaczać od nowa zadbam o soebie mam moje dzieci moja wierna maleńką:) wozi mnie wszedzie jak w nia wleje i to mo narazie wystarcza, daje mi poczucie wolnosci:) wyjazd, praca i w koncu dom, to mój cel i zrealizuje go:)

NO I JESTEM, DOTARŁEM, DOJECHAŁEM:) ZACZYNAM OD NOWA HEH NAWET BYŁA EX PRZYWITAŁA SIE ZE MNĄ ;) ZOBACZE CO PRZYNIESIE ZYCIE JUTRO SZUKAM PRACY:)

Gość pani ogrowa
powodzenia :)

wciaz nie ma pracy ale umawiam sie na spotkania dzis ma 2 jutro w sumie juz moge zacząć ale wybiore najlepsza opcję jestem dobrej myśli była ma anioła stróża, ochroniarza:P ale mam na to wyjebane bedzie chciala sama sie odezwie jak do tej pory, w jakis sposób jest z nim zwiazana ale co ja moge troche w srodku boli ale i tak czuje spokój przeciez nie będę z siebie robił idioty jestem otwarty tez na nowe znajomości a nuz wideleć ktoś wartościowy stanie na mojej drodze dzieki za wasze wsparcie pozdrawiam:)

pracuje juz 2 dni, dzis niezle dałem czadu:) w sumie na obczyżnie jkjoś jestem spokojniejszy:) poznaje fajnych ludzi, wiec wszysto jak narazie w najlepszym porzadku:) i miłosc tez sie znajdzie:D życie uczy ale nie każdy wyciaga wnioski:P pozdro

wszytko zaczyna sie układać nawet z moją była w sumie to chyba znów jest obecną:) jesli jeszcze kasa zagra bedzie ok jako facet musze mieć na uwadze by umiec zadbac o kobiete i jej dziecko:) życze sobie zeby było coraz lepiej i tym wszystkim zle doswiadczonym przez zycie zycze tego samego:)