Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taajemniczy_gosc

Czy nie sadzicie ze... ?

Polecane posty

Gość taajemniczy_gosc

Niektore Panie na tym forum troszeczke przesadzaja? Opisuja jak sie czuja, co je boli i zadaja bardzo madre pytanie ,, JAK MYSLICIE JESTEM W CIAZY?? " takie topiki poprostu mnie rozsmieszaja :) jak mozna byc na tyle ,,glupim" ? Kobiety !!! Staracie sie o dziecko, macie sie za dorosle i uwazacie ze jestescie w odpowiednim wieku na rodzenie to dlaczego jestescie tak skrajnie puste od srodka ze macie odwage zadawac takie pytania na forum?

Gość ZASILEK TYLKO
a Ty ?

Gość taajemniczy_gosc
a czemu ja?

też niejednokrotnie odnoszę wrażenie że piszą tu nie dorosłe kobiety tylko jakieś 14-latki. Ale jak widzę z niektórych problemów się nie wyrasta .

Gość ZASILEK TYLKO
Ty tez zakladasz glupie tematy, ludzie sa ciekawi, chca pokazac, ze sa w ciazy ... hmmm nie wiem, chocby w ten sposob, zadajac pytanie "czy jestem juz w ciazy?" odpowiedz jest prosta, kazdy wie, nawet autorka, ale trzeba sie dowartosciowac ;)))

Gość taajemniczy_gosc
ale bez przesady... nie opisujmy ze ,,od rana boli mnie prawy jajniczek @ spoznia sie 4 dzien huuraaa i jeszcze takjakby piersi mnie draznily troszeczke" takie rzeczu sie tu czyta

Tajemniczy gościu:) nawet najmądrzejsza kobieta głupieje i doznaje szoku w chwili kiedy dowiaduje się że jest w ciąży albo w innych równie emocjonujących sytuacjach związanych ze zdrowiem jej własnym, dziecka bądź ciaży. Są to momenty kiedy potwierdza się i porównuje wiedzę zdobytą gdzieś na portalach czy czasopismach i książkach z tymi które udzielą koleżanki bardziej doświadczone, które przeszły ciążę, poród, połóg albo już wychowują dzieci. Myślę że żeby wiedzieć jak to jest trzeba być kobietą i przeżywać to wszystko. To co kłębi się wtedy w głowie to tysiące myśli i obaw. Trochę wyrozumiałości. Myślę że jeżeli tak często natrafiasz na głupie i puste pytania i wypowiedzi to nie czytaj bo to babskie rzeczy a powinieneś też wiedzieć jedną rzecz, mianowicie że większość najgłupszych tekstów to prowokacje albo podszywy i nie brać tego na serio. Na kafe są też i męskie głupie paplaniny z których jestem wyganiana i nazywana głupią kurwą jak tylko wystawiam swoją opinię. więc.........:)

Gość to nie czytaj takich tematów
ludzie to maja problemy :o Coś mnie wkurza to nie czytam. Ot co.

Gość ZASILEK TYLKO
lepiej! Ja gdzies ostatnio slyszalam (chyba w pracy), ze kobieta poczula ruchy i to znaczy, ze juz na pewno jest w ciazy, chociaz o tym nie wiedziala wczesniej :/ paranoja, juz nic sie w brzuchu ruszac nie moze :/