Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już sama nie wiem kto ma rację

Lepiej spać w staniku czy bez?

Polecane posty

Gość gość
Jean-Denis Rouillon, lekarz z University Hospital w Besançon, przez 15 lat badał zmiany zachodzące w piersiach Francuzek w wieku od 18 do 60 roku życia. Podczas swoich obserwacji doszedł do wniosku, że mięśnie pleców pomagające podtrzymać ciężar biustu nie rozwijają się u kobiet, które nie nosiły staników. Z kolei piersi pań niemających w zwyczaju zakładania biustonoszy są bardziej jędrne, a one same mają mniej problemów z utrzymaniem prawidłowej postawy.-Kobiety nie powinny nosić biustonoszy. Nie zapewniają im żadnych korzyści medycznych, fizjologicznych, czy anatomicznych stanowczo stwierdził Rouillon.

Gość gość
Jak chcesz mieć jędrne piersi w wieku 40 lat, to po prostu musisz spać w staniku! Tyle, że trzeba go dobrze dobrać- tak by nie obcierał, nie blokował ruchów ciała, dobrze trzymał piersi. Ze swojej strony mogę polecić dwie firmy, które mnie się sprawdziły : nike i yajlee : )))

Gość gość
na jędrność piersi polecam spanie z penisem w buzi ;]

Gość Ładne i kształtne cycki
Ja od zawsze śpię w staniku. Jestem pare lat po 30., rok czasu karmiłam dziecko, a moje piersi są jędrne, kształtne i sterczące. Latem czasami chodzę bez stanika, bo nie mam sie czego wstydzić. Kwestia dobrania odpowiedniego modelu do spania. Ma trzymać biust ale nie uciskać ciała.