Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanietakiemamaaaaa

kto jutro nie bedzie ogladal transmisji pogrzebu

Polecane posty

Gość pytanietakiemamaaaaa

i dlaczego?

Gość posówam glena b w kakało

Gość DannyTh3Dog
🖐️ Ponieważ.

Gość ja chyba nie
bo mam wieksze problemy, dwa pogrzeby w tym jeden mojego dziecka

Gość nawrócenieipokuta
ja chyba bo już nie mogę. Jutro zamierzam wrzucić w komp rozdział mojej ulubionej książeczki o tym JAK BYĆ IDEALNYM KSIĘDZEM i będzie to rozdział o tym - jak idealnie spowiadać ludzi. No uważam, że jest to ciekawe i jako dobry uczynek wrzucę to na kafe to jest rozdział - jak IDEALNA spowiedz wyglądac powinna. Bardzo ciekawe to jest. Zawsze to trzeba mieć przed oczyma idąc do spowiedzi i słysząc rózne rzeczy OD RZECZY moim zdaniem. A czemu? Bo moim zdaniem księża się nie modlą dziś, a nawet w dzisiejszym katolickim Słowie Bożym czytamy, że Apostołowie musieli sie MODLIĆ i głosili Słowo Boże. A nie że Słowo Boże i zero modlitwy - najpierw modlitwa. I to mi sie zgadza. 🌼

Gość tertyka
Ja bo nie mieszkam w Polsce i ide jutro z dzieckiem na dziecieca imprezke ;-)

Gość nawrócenieipokuta
Ale jest 1 pożytek z tego pogrzebu - 2 niedziele ludzi wiedzą, e w niedzielę trzeba iść do kościoła. Zauważyli, że kościół istnieje. jedyny plus bo Kaczyński umarł jak wielki katolik co czytałam nawet tu na tym forum. A jest to prawda? To by te uroczystości katyńskie były w niedzielę. A teraz wiecie co - dziś pogrzeb, jutro pogrzeb - ile tych pogrzebów? No ile tych pogrzebów? Jak to wygląda :( Nie można było w 1 dzień sie uwinąć? Widać, że tu ludzie naprawdę nie robią nic. Ale to nic - jedynie kopia grobowce chyba :(

Gość odczynnik psi
Jak ty możesz jakiemuś staremu pedałowi gadac co robiłaś twoim zdaniem źle? Pewnie potem trzepie konia pod wasze grzeszki :o

Gość nie ma czego słuchać
ja nie będę bo nie lubię polityków i mam własne problemy związane ze szkołą, no i nie przepadam za politykami

Gość nawrócenieipokuta
Jako katolicki głos sumienia tego forum uważam, że szkoda, ze tylko w telewizji wielu zauważy kościół bo pogoda wręcz zachęca do spacerku. I tyle wam napiszę... dziś... 🌼

Gość hygbo
musze isc do pracy.

Gość nawrócenieipokuta
Wy myślicie, że każdy się tak idiotycznie zachowuje jak wy i nie ma nic lepsego do roboty niż... grzebać się 2 dni. Jedynie to zostało tu z kościoła. A co robi Marta Kaczyńska na codzień? Ma swoją kancelarię prawną? Gdzie ona dzieci posiała na tym pogrzebie - małe bo małe ale taki pogrzeb? Czy ona ma wszystkie klepki na miejscu ta babka? Cały świat przyjeżdża a córka prezydencka dzieci gdzieś zgubiła. Czy to taki problem jest? Jak uważacie - ja uważam , że żenady ciąg dalszy i tyle :( Tak jakby ludzie nie umierali... :(

Gość kajtuś
ja nie będę - bo mam lepsze rzeczy do roboty..

Gość nata...........
Wolę jechać do lasu.

Gość a wypada isc w tym czasie
na randke?

Gość nawrócenieipokuta
wiecie co - a te zdjęcia z katastrofy - jak takie coś się zdarza na zachodzie - zaraz są wyryski i schematy porządne - wszystko widać. No ja sobie zobaczę najnowszą prasę międzynarodową jak to wygląda , jakie wnioski na przyszłość, powody - 2 dni pogrzeb? To chyba przesada - ale mogłoby być tylko co dalej?

ja obejrze jakies podsumowanie w wydarzeniach np kiedys pojade do kraka i odwiedze grub pary prezydenckiej:)

Gość darka1755
nawrocenie i pokuta lecz sie! i nie obrazaj corki rpezydenta bo nigdy czgeos takiego jak ona nie przezyles!