Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sipsi

dlaczego młodzież jest mało odważna w ubieraniu się?

Polecane posty

Gość nklnslfnsrn
i też nie mam nic przeciwko legginsom, ale właśnie do sukienki czy dłuższej bluzki. Wygląda to dość ładnie.

Gość fabiane
a no nie prawda, bo mam chlopaka od 2 lat. i co?? szok??

Gość nklnslfnsrn
to było do mnie? bo nie rozumiem związku. Chłopaka możesz mieć ale też szukać podziwu u innych.

każdy ubiera sie tak, żeby dobrze się czuć. ale po jaką cholere wygladac tj wszyscy?

ja jestem troszkę starsza od was , mam problem z kupowaniem ciuchów , bardzo rzadko kupuję i jak wejdę do sklepu nie wiem co wybrać , ktoś powiedział o tych programach w Tv pomagajacych dobierać ubrania , troszkę mi to pomogło , wreszcie kupiłam sukienkę :) zawsze byly spodnie i bluzka , taki bezpieczny zestaw :)

Gość fabiane
tak do Ciebie. a po co mi podziw innych?? wystarczy mi jego a ja sie moze dobrze czuje w leginach czy rurkach?

Gość nklnslfnsrn
kciukiem-> tez nie rozumiem jaka przyjemność w tym, że wygląda się jak klon :o

Gość nklnslfnsrn
nie wiem fabiane, nie znam Cię. Mogę się jedynie domyślać. uważam, że trzeba być odważnym, żeby założyć legginsy do krótkiej bluzki. Zdajesz sobie na pewno sprawę z tego, że zwracasz uwagę chłopaków i nadal się tak ubierasz więc coś musi być na rzeczy.

najlepiej jest się choć trochę odróżniać od innych, ale ja mam przez to problemy, np pracy za cholere znaleźć nie moge. bo do sklepu nie pasuję, do baru nie wezmą bo nie siegam do baru:P teraz ide na sekretarke-zobaczyym

Gość maryna ze młyna
ja uwielbiam szmateksy , ostatnio udało mi się kupić nowiutki , czarny płaszcz Esprit za 30 zł :) taki przed kolanko , pięknie skrojony

Gość fabiane
mnie tam inni nie interesuja, no i trudno popatrzec zawsze moga na mnie. nie jestem szara myszka ani nie wywyzszam sie ponad chmury.

Gość nklnslfnsrn
Wcale nie twierdzę, że źle się w tym czujesz bo gdyby tak było to byś ich nie nosiła. Uważam jednak i chyba wszyscy a przynajmniej większość się ze mną zgodzi, że owszem ubieramy się tak, żeby czuć się dobrze, ale jednocześnie żeby inni widzieli, że fajnie wyglądamy. Poniekąd ubieramy się też dla innych bo chcemy ładnie, dobrze wyglądać i zwracać uwagę. Jest to normalne.

Gość fabiane
ja do bubli tez chodza

Gość fabiane
gdybym miala duza dupe i grube nogi to bym tego nie nosila a za nie mam najgorszej figury to ubieram sie tak jak chce

ja też uwielbiam szmateksy, tylko teraz rzadko chodze, bo u mnie same gowniane są. a już nieraz takie perełki znalazłam, że hej. a najcbhudsza nie jestem gruba tez nie, a ubieram to co lubię, bo umiem sie ubrac. chyba, że mam zly dzien, to wygladam jak wiesniak, ale wtedy mam to w d.., jak kazdy chyba/

Gość nklnslfnsrn
a tego nie wiem. Mało to jest grubych dziewczyn które ubierają obcisłe rzeczy i wyglądają jak balerony? boki się ze spodni wylewają :o "co k**wa zazdrosci sie figury innym i komentuje leginsy i krutkie bluzki??? " No wybacz, ale tu się zaczełaś troszkę wywyższać i to zupełnie bezpodstawnie. Poza tym, Fabiane, naucz się kultury i ortografii i nikt nie będzie się czepiał Twojego ubioru.

no mi sie ostatnio boczki kapke wylewaj,a, ale jak to na wiosne pracuję nad nimi:D do lata bedzie idealnie, bo musze tylko ok 6kg zrzucic.

Gość nklnslfnsrn
kciukiem-> powodzenia życzę :) Ja uciekam na spacer. Na koniec apel do kobiet: Kobiety! Ubierajmy się z klasą! :) Miłego dnia życzę :) pa:)

powód jest prosty, bo taki jest nasz kraj, oryginalność = sensacja, wszyscy się Ciebie dziwnie patrzą, tak jakby się miało na czole napisane conajmniej " rape me ", w szkole czesto oryginalność jest negowana, wiem to po własnym przykładzie, mało kto ma odwage ubrać się inaczej, wiem to po sobie, naszczęście mi wisi co myślą inni, a ciekawe ciuchy to nie jest kwestia sklepów, na zachodzie jest to samo, ja ciekawe c iuchy znajduje w lumpach, second handach, albo przerabiam stare. Kupuje też dużo przez internet. Dla chcącego tak naprawdę nic trudnego. Niestety większość ludzi sobie myśli zaraz " a co pomyślą o mnie inni" i woli się ubrać jak kopia 20 innych dziewczyn na ulicy.

Gość fabiane
jak Ty lubisz worki to je nos, nie znam Cie i mnie to nie interesuje. Czesc

Kciukiem, ile ważysz? Pytam z ciekawości, bo mierzę podobnie do Ciebie :) A co do tematu, to noszę i rurki i czasem leginsy, chociaż te drugie częściej na siłownie ;)

Gość makczupikczu
bo jak nałoże fioletowy sweter to zaraz bedą krzyczec : pedau!

Gość do makczupikczu
masz rację , dla mężczyzn w Polsce jest zarezerwowany maly wachlarz kolorów , czarny , brąz , szary a gdzie czerwień , żółty , fiolet , pomarańcz , niebieski ? i to we wszystkich tonacjach? u nas facet w pomarańczowych dzinsach jak byłby odebrany na ulicy?

Gość dominikk
Angellss19 ładna jestes

Gość dominikk
przez duże Ł