Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sipsi

dlaczego młodzież jest mało odważna w ubieraniu się?

Polecane posty

Gość a ja kupiłam
sobie kurtkę ze skóry za 700 stów a i tak sąsiadka mi powiedziała: , masz taką samą jak ja! ile dałaś? bo ja stówę? i co? tez jestem klonem?

Gość maryna ze młyna
a ja kupiłam __________ hahahahhahaah dobre :)

Gość baba z mopem
lubię styl milosników metalu :)

mi z kolei jak ktoś mówi kup sobie tą bluzkę bo jest modna to na mnie działa jak płachta na byka , własnie jej nie kupię , mam swój styl i nie straszne mi mody zmienne

Gość a ja kupiłam
o, wczorajszy topik ktoś odkopał.. :) będę w niej chodzić. będę klonem, co mi tam. przynajmniej nie ma tego okropnego ściągacza na dole i przy rękawach

ci co się uważają za 'modnych' wyglądają nudnie i do bólu przeciętnie :classic_cool: oczywiste jest to, że do szkoły założę coś innego, niż na ulicę, bo po prostu o 7 rano mam gdzieś to, czy wyglądam modnie i śmieszą mnie laski latające po szkole w żakietach i ołówkowych spódnicach :classic_cool: zresztą, nie liczy się to żeby wyglądać orginalnie, tylko dobrze :) jak mi ładnie w rurkach to czemu mam nie nosić ;) ?

obojetnie czy ma sciagacz czy nie. pewnie jakbym cie spotkala to by mi sie wydawalo, ze juz cie mijalam(czesto tak mam)

Gość aga20 !
zgadzam sie - angells jest ładna. z jakiego wojewodztwa jestes? nie wiem dlaczego ale mam wrazenie ze z polnocnej Polski :)

Gość capricorno
to co teraz modne nasze matki i babcie już to dawno nosiły , mi zwisa czy cos jest modne czy nie , ważne ze się dobrze w tym czuję, moja koleżanka do warzywaniaka zaiwania na szpilkach , a ja wszędzie w sportowych butach