Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logowac

jak wyglada poronienie?

Polecane posty

Gość nbnmb nb
ja mialam podobnie, wlasnie to byla taka wygladem przypominajaca fasolka, tylko ze bialutka, lezala na podpasce w krwi, a skrzepow i krwi bylo bardzo duzo, do tego co kilka minut skorcze porodowe,

czyli wychodzi na to ze to nie to bylo? ja dalej mam te okropne bole lacznie z plecami..co to moglo byc? jestem przerazona:(

jestem wrocilam po 10 godz pobytu w szpitalu, gdyby nie tak mili lekarze i reszta to chyba bym w wariatkowie wyladowala. to co pisalam wczesniej ze bol nie do zniesienia to byla pestka w porownaniu z tym jak mnie bolalo zaraz po. nie wiem jak ja to znioslam, ale mam to juz za soba:(

wczoraj dwa razy mocniej mi cos polecialo, ale mimo to wzieli mnie na zabieg dzis, przedtem jakies dwie tabletki mi wlozyli ale przy nich nie krwawilam tylko po ok 2 godz rozbolal mnie brzuch. mysle ze robili zabieg zeby miec pewnosc ze jestem pusta. ale na prawde gdyby nie lekarze jak moj nie mogl byc ze mna byc sie chyba do konca zalamala.

najgorszemu wrogowi tego nie zycze nie dosc ze bol fizyczny to jeszcze psychiczny..nie wiem jak jest w takich przypadkach w pl jak to wyglada od poczatku.tu na prawde bylam zadowolona przed jak i po. ale mimo to nadaj to strasznie boli.. cos mi sie snilo jak spalam nie pamietam dobrze ale obudzilam sie juz troche zryczana i ze zlami na twarzy nie wiem.. dziwne uczucie

Gość anielkamanielka
A mnie raz przeszla taka mysl przez glowe czy nie poronilam... Po seksie facet przypadkiem zostawil gumke we mnie. Wyjelam ja delikatnie i zapomnialam o wszystkim. Jakos po 2-3 tyg bolal mnie brzuch no ale @ sie zblizala wiec niby norma. Bylismy na imprezie, troche wypilam, gdy wrocilismy do mieszkania poszlam siusiu. gdy wstawalam to zauwazylam w muszli mala irozowa kulke jakby postrzepiona na koncach. nie zastanowilo mnie to jakos bardzo bo myslalam ze ktos przede mna moze gume wyrzucil czy cos chociaz to nie wygladalo jak guma a jak siadalam niczego nie zauwazylam. no ale bylam zmeczona i zamroczona alkoholem wiec nie zastanawialam sie bardzo nad tym. na drugi dzien, tzn po noc dostalam okres ktory trwal normalnie. Niby brzmi jak historia jakiejs glupiej nastolatki i to malo ptawdopodobne ale ta rozowa kulka bardzo mnie zastanawia...

Gość Bardzo wspolczuje
Napisalam Ci jak to wyglada od poczatku do konca, ja nic nikomu nie placilam ani nikogo zadna wódką,bombonierka nie przekupowalam...a bólu fizycznego praktycznie nie mialam przy tym wszystkim, moja lekarka jak tylko stwierdzila ciaze obumarla natychmiast mnie skierowala na zabieg, bo chodzenie i czekanie na poronienie jest bardzo ryzykowne! mozna dostac krwotoku, moze nic sie nie wydarzyc a taki martwy płód moze powaznie zaszkodzic matce...zalozyli mi tabletke a pozniej czekalam caly dzien na krwawienie, dostalam ketonal w kroplowce, potem zabieg 10 minut...jak sie obudzilam bylo po wszystkim i nic nie bolalo tylko krwawienie bylo bardzo obfite...najgorsze to jest dla psychiki:(

Gość do anielkamanielka
moze to byla resztka prezerwatywy...

Gość anielkamanielka
czy ja wiem... wyciagnelam ja i byla cala

Gość araskwa
ja mialam tak jak autoka ciaza umarla w 8 tyg, chodzilam do 12, bol krew tez mi kazal czekac na silny krwotok i mialam na zywca robione luzeczkowanie koszmar a jak bolo, doktorka kazala mi sie zamknac bo policje zawola, ciesz sie ze cie uspia,

na zywca??? to tak mozna ??boze ja bym w zyciu sie na to nie zgodzila. na ta chwile krwawienie nie jest az tak bardzo obfite ale jesczze w szpitalu to myslalam ze nie zdaza mi podkladow zmieniac, nie wspomne o lozku jak wygladalo. mam nadzieje ze bedzie juz dobrze i pozostaje mi tylko myslec pozytywnie na przyszlosc a wiem ze bedzie to baaaardzo trudne,maz mi bardzo pomaga ale tak na prawde nigdy nie bedzie czul tego co ja:(

tylko martwi mnie ten moj stan podgoraczkowy, w szpitalu nic nie mowili, tylko ze jak bedzie 38 lub wyzej to zeby sie zglosic. ale ja to panikara jestem od zawsze i wszystko mnie zaraz martwi. Gdybym chociaz kropelke krwi miala wtedy jak moje malestwo umieralo to moglabym je uratowac a tak nic nie moglam zrobic bo wszystko wskazywalo ze jest dobrze. dziekuje wam wszystkie dziewczyny za pomoc i zrozumienie. ostatnie dni od czwartu to spedzilam tu przy kompie ale nie zaluje b. mi pomoglyscie

Gość araskwa
tak to nie bylo w pl, bolalao bardzo chcesz to odp na pytania 8921546

Gość lalalalallalaallalaalallalalal
Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!

Gość araskwa
daruj sobie kretynie, dziewczyna tu cierpi

araskwa jasne dzieki ale chyba nie dzis ja zasypiam srednio co pol godz tak na mnie ta narkoza dzialala. bardzo wspolczuje- tzn ze widzialas caly poczatek?? mnie z mojego pokoju przewiezli na sale oper tam przed sa sala bylo takie pomieszczenie z calym sprzetem, przedtem przeszlam na mniejsze lozko, tam mnie poglaczyli pod te aparaty wszyskie i wstrzykneli cos to chyba od tego zasnelam potem przylozyli mi maske do ust o tylko to pamietam a obudzilam sie na sali juz na moim lozku w gronie ok 7 ludzi w tym 4 lek potem mnie zawiezli do mojego pokoju i tam ciagle spalam z przerwami tak to wygladalo. ale widze ze znieczulica panuje, ja nie musialam nic placic nikogo nie znalam i nie wyobrazam sobie zeby ktos na mnie krzyczal bo bym wyszla i zmienila szpital

ja dałam łapówę bo bardzo chciałam żeby ten zabieg zrobił mi ten właśnie lekarz i jego szpitalu (skierowanie miałam do innego) ale nie żałuję, on jest doskonały w tego typu zabiegach. ktoś napisał wyżej że na żywca, kurcze!!! to straszne. Ja pamiętam że z narkozy straszny ból mnie wybudził (po zabiegu) więc nie wiem jak to było by bez narkozy :( przykre to wszystko, mi bardzo było smutno jak widziałam później ciężarne, ale sama szybko zaszłam w ciążę i teraz mam takiego marudnego brzdąca ;) dbaj o siebie i uważaj na temperaturę, zbyt długie bóle brzucha i krwawienie (mi krew leciała ok 4 dni) dostałaś antybiotyk?

hej. nie dostalam antybiotyku, wczoraj wieczorem wzielam tabl przeciwbolowe w nocy prawie zero krawawienia dzis to samo takie malutkie plamienie i brzuch nie boli. jedynie jak sie podnosze,siadam chodze itp to bola tak jakbym miesnie w sordku nie wiem ciezko to opisac,pozatym jesczze bym spala caly czas tak mnie trzyma.

Gość moje opinie o France
Franka nie chciala tego dziecka,myslala o aborcji, pisala juz otym na jakims topciu, dlatego ja walilo że roni. ta kobieta nie ma w sobie za krzty empatii, wrazliwosci, instynktu.. wg mnie nie nadaje sie na matke

bo takj szybko sie nie pogodzisz z tym... ja wyłam jeszcze jakiś czas/.... mi pomogła moja córka, ktorą musiałam sie zająć...

ja tu sama jestem brat pojechal do PL jakis czas temu mam tylko mojego mezczyzne i kolezanki z ktorymi nie bardzo mam chec sie widzec bo sa w ciazy i jedna po porodzie. w dzien nie jest zle.ale wieczory sa okropne