Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max Kolanka

Od ok. 5 lat wale regularnie konia

Polecane posty

Gość Max Kolanka

I mam pytanie czy nie odbije sie to negatywnie na moim życiu erotycznym. Nadmieniam że mam 19 lat.

Gość Jarek_K__
No cóż, twój sex może z początku trwać 3 minuty a nie 1/2 godz. a tym kobiety nie zadowolisz, no chyba ze przestaniesz walić :D

Gość Max Kolanka
Ej Jarek_K_ a jak ogranicze sie do jednego seansu w tygodniu to coś polepszy sprawe? Nie wyobrażam sobie nie robić tego. Przecież jądra mi eksplodują

Gość nuahahahaha
buahaha ja tez wale konia od jakies 14 roku zycia.. regularnie pare razy w tygodniu, obecnie mam 22 troche chujnia :)

Gość dankin
ja wale konia od dziecinstwa raz walcze z tym raz nie raz przeklinam a raz nie aktualnie nie moze ktos pogada ze mna

Gość Max Kolanka
Ja nigdy z tym nie walczyłem. Mam ochote to robie to. Wogóle nie uważam tego za coś złego. Tylko naszła mnie taka refleksja czy z tego powodu nie wynikną jakieś komplikacje w przyszłym życiu seksualnym.

Gość marek 22151
Nic się nie przejmuj, ja trzepię konia od wielu, wielu lat i żaden z moich partnerów nigdy nie narzekał. A walić mogę nawet kilka godzin.

Gość Max Kolanka
Tylko że ja niezamierzam tego robić z facetem. Ciekawe to co napisałeś że walić możesz kilka godzin. Ja przewarznie po ok. 10 min. kończe.

Gość pedron
jak dalem w nos dopalacza to potrafilem walic nawet dobe. byl czas ze myslalem ze c***a popsulem ale na szczescie nic sie nie stalo. dalej uprawiam samog**** :P