Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam nie wiem ocb.

pytanie do pan, najlepiej męzatek.

Polecane posty

Gość sam nie wiem ocb.

uswiadomcie mnie drogie panie. czemu przed slubem mialem co chcialem, lodzk... glebolkie gardlo, anal, kazda pozycja, sex w zaskakujacych miejscach, teraz musze blagac o sex po bozemu, a z mojej strony nic sie nie zmienilo nie przytyłem, nie wyłysiałem, nie migam sie od minet wrecz je uwielbiam, masażów dla zony, kasy dostaje wiecej, kurde zgubilem sie w tym wszytkim . slub zjebel moje zycie intymne i towarzyskie.

no bo żona osiągneła co chciała, czyli zaciągnąć cię do ołtarza i ma w dupie teraz wszystko wiele kobiet ma straszne parcie na ślub a po em dzieje sie tak jak u ciebie

Gość qwertyqwertyyy
moze po prostu spytaj?

Gość obuwniczka
dlatego malo prawdopodobne żebym kiedykolwiek wyszla za mąż - jeden papierek a pieprzy cale życie :o

może się nie myjesz??? mój mąż tak ma i mi się nie chce, chociaż lubię. A macie dzieci? zmęczenie

Gość sam nie wiem ocb.
kochanka nie ma, mam taki tryb pracy (wlasna firma) ze jestem w domu kiedy chce co sie czesto zdarza. wpadam do domu bardzo czesto to na obiad, to po to to po tamto. zdradaa nie ma szans, mimo ze zona nie pracóje

Gość olaa30
Po ślubie niestety spada ochota na figle :( Nie ma to juz tego smaku czegos zakazanego czy co, nie wiem.

To nie papierek pieprzy życie. Pewnie przed ślubem mieszkaliście oddzielnie? Żona ma pewnie przesyt Tobą na jakiś czas. Ja też tak miałam rok po slubie i seks raz w tygodniu, ale teraz mi się odmieniło i prawie 4 lata po ślubie i seks codziennie :-) A najlepiej będzie jak zapytasz żonę o co kaman

Gość sam nie wiem ocb.
"nie myjesz" hehehe kocham sie kapac, z nudow wlaze do wanny nawet po prysznicu. pare lat temu zrobilem se nawet patent ratownika ... dzieci, mamy coreczke rok i 10 miesiecy ma slicznotka. a madre to juz klepie zdania 4 wyrazowe :) kocham ją ponad życe,

Gość WulgarnaChamskaAleAnonimowa
Nie wiem

Gość sam nie wiem ocb.
gadam z zona ona wkreca ze albo to zmeczona albo to cos boli jak to baba, wczesniej mieszkalismy razem 2 lata sex 3 razy dziennie. dzis ... wole nie myslec.

Gość sam nie wiem ocb.
randka hmmm chcialem zorganizowac w fajnym lokalu kolacja, swiece, orkiestra life wczesniej spacer ... cos nowego. powiedziala ze woli isc posiedziec przy browarku.

Gość sam nie wiem ocb.
... do teg non stop słysze ze chce miec nastepne dziecko... wtedy sex pewnie tylko z moja reka mi zostanie.

jest zmęczona, wierz mi. sama mam dziecko. nie wierz w hasła, że żona Cię zdradza. Może czasami zajmniejsz się bejbikiem, albo babci podrzuccie na cały dzień.

Gość natka----------------
słuchaj, ona nie ma kochanka. A jaki macie ślub kościelny? to sie nie dziwie..ze tak jest. szkoda facet, ze tak sie wpieprzyłeś.

Kobiety mają inny temperament, a jak juz jest dziecko, szczególnie w takim wieku - to tym bardziej się nie chce, bo wtedy oczy trzeba miec i w dupie.

u mnie po ślubie też się trochę zmieniło (jesteśm 3 lata po). 1-zmęczenie-po ślubie zmieniłam pracę na 12 godzinną 2-mąż przed ślubem bardzo dbał o siebie a po ślubie to mu się nawet ogolić nie chciało 3-przyznam szczerze-monotonia 4-ciąża,dziecko-to już w ogóle mnie zaabsorbowało do reszty

Gość nati88
MADEMOIS...... ŚLICZNA CÓRECZKA, JA MAM 2 MIESIĄCE MŁODSZĄ KRUSZYNKE , MIŁEGO CHOWANIA :)

Gość sam nie wiem ocb.
i tu jes ból , wrovcilem z piwka z kolegami o tym gadalismy i maja podobnie.. i taka refleksja czy to było warte tego wszystkiego (slub o ktory tak zabiegala), "kiedys miales wszystko teraz nie masz nic". żaluje mimo slicznej córy.

Czyli wychodzi na to, że dzieci tylko zabijają związek...to czemu tamta zona chce jeszcze jedno? Nie rozumiem takich kobiet:(

Gość sam nie wiem ocb.
no wlasnie, na dzieciach zalezy bardziej niz namnie ?? bo jak bedzie nastepne to ja wogle odejde w zaswiiaty nicosci :) tylko do pracy bede sie nadawal i tyle. jak pisalem na innym topiku tłumacze se to tym ze nie mozna miec wystykiego, ja mam sliczna (naprawde) zone, szczupla , ciemna cera, czarne wlosy, no sliczna kibitka... ale co z tego jak trzeba walic konia do www.xxx

Gość kobieta powinna dawac
analnie tylko po slubie, bo potem tylko same wolne panny majace za soba anal chodza po swiecie

Abc ten topik to znów durna prowokacja :o :D no pozwalam :P się wyhasać... :P :D ale uważaj!!! mam Ciebie na oku :P :D

Gość sam nie wiem ocb.
3 lata

Ja mam córkę 21 miesięcy i faktycznie wieczorem padam na pysk ze zmęczenia, ale za to wolę seks rano lub po południu jak mała śpi.