Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość momomomomo

jak usunac program w trybie awaryjnym? sa tu jacys znawcy komputerow?

Polecane posty

Gość momomomomo

witam dzisiaj zainstalowalam antywirusa nod32, niby wszystko ok, ale przy ponownym uruchomieniu, dochodze do momentu logowania, wpisuje haslo i jak zwykle komputer kaze czekac, ale nic sie nie dzieje, moge tak czekac w nieskonczonosc. jestem pewna ze to przez ten program wiec weszlam w tryb awaryjny i chcialam go odinstalowac, ale pojawil sie komunikat, ze jets to niemozliwe w trybie awaryjnym. jak sobie z tym poradzic? muszi byc jakis sposob zeby to usunac.

Gość momomomomo
jak zwykle mnie olaliscie

Gość assdfgkhusa
jakbym wiedziała to bym powiedziała ale nie wiem więc nie powiem:-)

Gość ale tyłek ma fajny
wyłącz kompa od zasilania moze pomoze

jak masz włóczony zostaje ci jeszcze trybie awaryjnym Cofnij zmiany dokonane na komputerze przez Przywracanie systemu

Gość momomomomo
a jak sie robi to przywracanie systemu i cofa zmiany?

Gość centrum pomocy
przywracanie systemu ustawic musisz punkt przywracania

Gość ale tyłek ma fajny
w panelu sterowania jest taka opcja

Poszukaj folderu system32 na dysku C: w folderze Windows i usuń go, gdyz jest to folder tworzony przez wirus powodujący wszelkiej maści problemy.

Gość momomomomo
mam nadzieje ze przywracanie systemu pomoze, a dlaczego nie moge normalnie odinstalowac tego programu? przeciez miedzy innymi od tego jest system awaryjny

Gość momomomomo
a jak mam sama wybrac date? np wczorajsza? utworz punkt przywracania i co dalej wpisac tylko 2010-04-16? to wystarczy?

Gość momomomomo
odp[owiedzcie mi chociaz na to pytanie. skoro wczesniej nie ustalalam zadnych punktow przywracania, to czy komputer bedzie w stanie cofnac sie chociaz o 24h?

Gość paranoja211
może prościej byłoby na razie resetować komp. raz drugi czy trzeci, do momentu, aż w czasie uruchamiania w normalnym trybie , napisze, że chce sprawdzić dysk, czy anulować zapyta. nie anulować, tylko poczekać, aż sprawdzi dysk, czasem znajduje błędy, jakie się na nim tworzą; a to skrzyżowane pliki, a to zagubione pliki , zapyta czy niektóre foldery prze, mienić na pliki. nieraz , to usunięcie błędów na dysku pomaga, i nie trzeba nic odinstalowywać.

Gość momomomomo
3 razy uruchamialam komputer i caly czas to samo. nigdy nie korzystalam z przywracania systemu, wiec czy w takiej sytuacji komputer cofnie sie o jeden dzien? czy ustali piwerwszy punkt przywracania na dzisiaj i nic z tym nie zrobie?

Gość do ale tylek ma fajny
co tam jak tam:D

Gość ostateczne wyjscie to format
:-(

Gość paranoja211
a jakie w ogole to sa windowsy, chyba nie 98?na pewno XP,chyba nie Vista? mozna sprobowac, w czasie uruchamiania, po "przedstawieniu sie" komp. i wyswietleniu tzw Biosu, a jeszcze przed zaladowaniem tego systemu op. trzeba przycisnac F8, i gdy rozwinie sie lista, sprobowac wybrac nie tryb awaryjny, "a ostatnie dobre ustawienia".

Gość paranoja211
czasem, po zaistalowaniu jakiegos programu, rozwala sie caly system operacyjny,i pozostaje ponowne zaistalowanie go z poziomu napraw system., a czasem dopiero po sformatowaniu dysku, ale to chyba nie brzmi zachecajaco?