Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwnaxd

mala plamka krwi, pomocy

Polecane posty

widze ze na tamtym poscie nikt nie chce odpowiedziec to zakladam nowy. spozniala mi sie miesiaczka 6 dni ale jakis czas temu zauwazylam mala czerwona plamke krwi, lecz nic wiecej nie leci. to chyba wyklucza ciaze? poradzcie

Gość czytalam cie
a zrobilas ten test w koncu? mozliwe ze ejst ciaza i masz infekcje albo zbliza sie poronienie, zrob ten test w koncu

Gość xxxxxxyyy
zrob test. Przez internet to nawet doswiadczony ginekolog ci diagnozy nie postawi. Koszt ok 14 zl a w 3 miunuty bedziesz wiedziala na 99,9 % czy jestes czy nie.

Gość czytalam cie
ja ci napisalam z wlasnego doswiadczenia co to moze byc, zrob test

Gość ale jak to tak
to może być wszystko i nic. jak sie tak boisz to poślij kogoś do apteki dyżurnej po test i rób alba zaraz albo rano. no i na pogotowie jeśli to ciąża. czasem lepiej wyjść na panikarę niż wyrzucać sobie "a mogłam wcześniej"

a czy to czaem nie jest implantacja? przed chwila ptzezczyalam na necie: "Proces ten, zwany implantacją, kończy się około 13. dnia po zapłodnieniu. ... Implantacja zarodka jest procesem „krwawym, stąd mit miesiączki występującej ..." a ja 4 kwietnia uprawialam stosunek(pzrerywany) ale czas 13 dni by sie zgadzal.. co myslicie ??