Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 17, 2010 no jak to czytasz i nie wiesz o co biega to nie jesteś tym co wie o co biega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jąkam sie i cotocie Napisano Kwiecień 18, 2010 gościu czy ty jestes normalny? czytam te twoje wypociny i juz i się zygac chce tak samo jak odpalam tv a tam te mohery dobry jezu spiewaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 czyli nie wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 18, 2010 Camp piję 3 piwo, mam dziś okropny dzień :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 no wreszcie:D już myślałem że nikt nie wie o co chodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 jak to zły dzień?? whatssup?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 ja piję colę z wyborową i tez mam okropny dzień:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 ja piję wódkę ŻUBR z colą również, ale mam 4 piwa jak coś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 a na dodatek jutro sklepy zamknięte a ja mam "nic" w lodówce:-( zostaje stacja benzynowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 żabka otwarta od 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 ja wolę wyborowa z sokiem porzeczkowym, ale nie mam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 kurwa żabka w Krakowie zamknięta!!!!! Dobrze,że chociaż zapas coli i wyborowej mam w domu:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 otwarta!! gadałem z kumplem z żaby dziś, o ósmej się ustawiliśmy że na sklepie połówkę walniemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 a żeby było śmieszniej to fajki też mi się właśnie skończyły!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 camp jesteś pewien,że w krakowie otwarta? Bo myśl o starych bułkach ze stacji mnie przeraża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu jestes camp ty alkoholiku Napisano Kwiecień 18, 2010 bezpruderyjna, zazdroszcze ci zes krakuska. ale nie z powodu pogrzebu :P tylko w ogole, z powodu krakowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 bezpruderyjna, Ul Garncarska, żabka Kraków, żaba otwarta, 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 pod mym domem:D wiem bo kupuje tam od 6 lat:D mam znajomych w żabie, więc tam jutro kupię alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 a czego tu zazdrościć, jutro ogarnie tą osadę wielki paraliż lądowy i powietrzny:-p A ja nie mam co do gęby wsadzić i zapalić:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 dobra camp pocieszyłeś mnie:-) mam nadzieję, że się tam przebiję jakoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 toć piszę że żaba czynna:D po 17!! więc tam ustawka na wódę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 jeszcze jedzenie jak jedzenie ale fajek to ja nie przeżyje:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 hmmm mogę się przyłączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu jestes camp ty alkoholiku Napisano Kwiecień 18, 2010 toc mowie ze pogrzebu ci nie zazdroszcze :P camp, przywitalbys sie :O matka nie tak cie wychowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 w żabie są szlugi, i to dużżżooo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 18, 2010 właściwie to dzień był super, a teraz wszystko się obróciło o 180 stopni :( I pije piwo i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 :) kto tu jeszcze dziś posiedzi?? a jutro wpadnie pod żabkę na melanż?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 tylko żadnego mazgajstwa:-( Ja już mam dość problemów ludzkich na dziś. Miałam dziś zajebistego pacjenta...a przez niego odwołałam 3 pozostałych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 czyli co camp jutro o 17? Wbijam się do was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żeby on się w ciebie nie wbił Napisano Kwiecień 18, 2010 :D :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach