Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 jawnie:D tylko do 20 prohibicja, więc nie qpisz alko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 hmmm mój pas cnoty na to nie pozwoli:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 camp ja ci mówię przecież że mam zapas wyborowej w domu, zawsze mogę coś naruszyć;-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 to spoko:) czmu nie, pod żabką i kij:D można chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 tylko jak mnie wystawisz to załatwię ci piątego bana na kafe:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 :) jak ja mieszkam nad żabeczką :D poza tym mnie zależy by się jutro nawalić:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 18, 2010 Więc ja jestem odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezpruderyjna Napisano Kwiecień 18, 2010 dobra, muszę zapierdzielać po fajki:-) papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 jak nie jak tak:D dj- tak to się robi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu jestes camp ty alkoholiku Napisano Kwiecień 18, 2010 a czemu ci zalezy? zeby jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 coś można zakminić pod tą żabą faktycznie, pare miejscówek jest... no to bezpruderyjna jak coś to pisz dziś co by się zgadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 bo jutro ma być fajnie, więc trza się najebać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 18, 2010 to ja sie wpraszam ale nie po bramach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 to jak?? dj?? AGH:D park?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 18, 2010 dosyś tego zamieszani, gdzie są kliny? Idziemy do meliny? dawaj, dawaj , flakon czeka nie przestawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 to ja, gdzieś jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 coś top zamula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 18, 2010 tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 to co nie piszesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 18, 2010 --to ja-- boczusiu pamiętasz mnie? wujek pozdro powrócił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 18, 2010 nie mam weny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 18, 2010 DJ, dlaczego napisałeś boczusiu ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 co tak smuto? to ja- weź się rozkręć?? napij się jeszcze alko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 coś top usycha niczym kwiat na pustyni...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---to ja--- Napisano Kwiecień 18, 2010 Camp, piję :) DJ, źle mnie zrozumiałeś, ja się bynajmniej nie gniewam, tylko na mnie tak wołają "boczuś' - tylko bez skojarzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 to ja- pijesz wraz z nami? to zajebiście:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bulgot muła bagiennego Napisano Kwiecień 18, 2010 widzę że ciotulce się w "czat" bawicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dj pozdro Napisano Kwiecień 18, 2010 pozdro, pozdro dla dj pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 bulgot muła bagiennego- nie straszę, życzę ci tego, to różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 bul bul bul, synek, upolowałam osa, będzie dziś obiadek po królewsku, chodź jesć, w morrowindzie takich jak ty mam na 2 szoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach