Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhghfgjhkjkjhljhl

pytanie o prace magisterska/licencjacka

Polecane posty

Gość fhghfgjhkjkjhljhl

wiem, ze prace ocenia komisja, ale w przypadku matury ustnej z polskiego prawda jest taka, że pomimo iż jest komisja to prace ocenia właściwie polonistka która uczy... W każdym razie tak mówiła mi kiedyś moja polonistka. czy w ocenie pracy mgr ma decydujący wpływ promotor? no i recenzent, który wcześniej (tzn przed obrona) zapoznaje się z pracą? Bo tak właściwie pozostali członkowie komisji słyszą tylko prezentację pracy, czyli niby jest to jakby esencja tej pracy, ale poglądu o całej pracy teoretycznie nie mają.... orientuje się może ktoś jak to jest ?

Gość bardzo jasny gwint
osobno masz ocenę za pracę, osobno za obronę. na ocenę pracy składa się promotor i recenzent, ale tak naprawdę to chyba zależy od układu między nimi. raczej recenzenci nie wpieprzają się do oceny

Gość rttttttttttrrrrrrrrr
to sa jakby dwie oceny ogolnie? czy z nich pozniej wylicza sie srednia ? bo myslalam ze ejst jedna ocena...

Gość bardzo jasny gwint
co za baba :) musiałam wygrzebać indeks żeby sobie przypomnieć. mam wpisaną osobno ocenę z pracy, osobno z obrony (obie na 5 :D ) na dyplomie mam 4 więc brana jest pod uwagę średnia ze studiów (się obijałam troszkę)

Gość fhghfgjhkjkjhljhl
dziekuje slicznie za odpowiedz , mam jeszcze jedno pytanko jesli mozna :) czy na dyplomie sa rozpisane oceny, że te za prace mgr, te to srednia ze studow, no i ta glowna, srednia wszytskiego ? czy tylko jest jedna ocena ?