Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)zwykły facet

ale tu cicho

Polecane posty

oj jeszcze nie skapowałeś chyba masz coś nie tak ze wzrokiem sorbetowe malinowe domowej roboty

Niezbyt dokładnie Waszą dyskusję prześledziłem, widać... jeszcze raz przeczytam i wnioski wyciągnę :classic_cool: Kawa jaka ?

Gość amelka12345
Nudzi CIe juz zwykly seks? Zapraszam na dyskrecja.pl

Cholera !!!! Znowu faux pas... :O:O:O Petrol, ja wiem, żeś Kobieta... i wybacz, końcówki pomyliłem :O:O Na usprawiedliwienie dodam, że nick masz męsko brzmiący :)

Bó, pilnujesz mnie :P ? Dlaczgóż to ? Ktoś mi do łba kładł swego czasu, że z domu nie wychodzę - a teraz będę obrywał za kurtuazyjne wizyty :P ?

Brak mi wielozadaniowości, raczej :P Zgryźliwość nietrafiona, nie jestem tam jedynym samcem i nie mam grzebienia na głowie :P

grzebień masz tylko go nie zauważasz to nie był złośliwość czy usczypliwość są inni ale ich nie ma za to ty tam przesiadujesz dobrze ci tam co?

Jak ostatnio się czesałem, to niczego tam (jeszcze !) nie było :D Nie złośliwość - czyżby dogłębna analiza psychologiczna :D ? A dobrze mi, bo sympatyczni ludzie, względnie mało pyskówek i obrzucania się błotem, czego cholernie i alergicznie nie znoszę :D Dlatego też tam siedzę :)

Gość kasiasta##
cisza jak makiem zasiał