Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RedTiii

Ubezpieczenie młodej matki i jej dziecka po ukończeniu 18 r.ż matki

Polecane posty

Gość RedTiii
Tja, w szczególności, jak facet dużo zarabia i jest ustawiony. :| Musiałabym być głupia, żeby tyrać za 800zł miesięcznie.

Gość RedTiii
ghrhdgh a ty chociaż znasz swoich rodziców, czy jesteś z domu dziecka? Bo "bękart" i "dziwkarstwo" są u ciebie drażliwym tematem. Ja już mówiłam na temat ojca dziecka, nie będę się powtarzać. Tłumaczyć się też nie muszę, bo żeby każdy miał tyle kasy co ja, to na świecie nie byłoby biedy :D A do roboty sobie sami idźcie, za roboli :D Ja nie mam zamiaru. Swoją drogą, tutaj jest tak wysoki poziom kultury osobistej, że więcej już na to forum nie wejdę :D Ten nic nie wie, ten nic nie wie, ale będzie pierdolił od rzeczy i mnie pouczał :D i, co lepsze - na zupełnie inny temat. Drugi zaś życzy śmierci niewinnemu dziecku - no gratuluję odwagi (ach, ta anonimowość) i inteligencji :D Ja już idę, i nie wrócę, a wy sobie siedźcie no lify, tylko nie zapomnijcie wysmarować sobie odleżyn na tyłku od tego siedzenia. Tyle ode mnie, żegnam wiarę.

Gość hrhdgh
ile on ma lat? 50 czy więcej, ten twój podtatusiały fagas, co Ciebie jako czternastkę zaczął bzykać? Ustawiony do końca zycia hehehehelahehe

Gość gh
To idź do pracy i będziesz miec ubezpieczenie ... Dziewczyno jakas ty niedojrzala to szok...

Gość RedTiii
ja za to odchodzę od kompa, aby posmarować rozstepy na dupie i odlezyny na rozklapcialej pi**dzie a muj kohanek jezd ode mię o 60 lat starży i to ja siem ózdwilam do końcja rzycia

Gość ucze sieeeeee
nastepna gówniara co daje

Gość rivella
RedTiii popatrz na stronie jakieubezpieczenie.pl ewentualnie zadaj pytanie ekspertowi bo tutaj rzeczowych odpowiedzi się jak widzę się nie doczekasz.

Gość elis22
Jeżeli twoja mama jest ubezp.i jesteście zameldowane pod jednym adresem to możesz przejść na ubezp.matki!Wiem to bo moja mama nie pracuję i mój brat wziął ją na swoje ubezpieczenie bo są zameld.w jednym domu!

Gość julitakk
Dobrze jest sie czasami dowiedziec o tego typu ubezpieczeniu. Zwlaszcza ze myslimy o nim na przyszłośc.A strona jakieubezpieczenie.pl moze okazac sie tutaj bardzo pomocna.

jak tak sie tak wymądrzasz, że twój narzeczony jest już ustawiony do końca życia i Bóg wie ile zarabia, a ty nie wiesz jak sprawa wyglądfa z ubezpieczeniem to dlaczego nie ubezpieczysz sie sama prywatnie? ;) pare złotych mieisęcznie cię nie zbawi. A pol za tym co to za tłumaczenie, że do końca szkoły chce być z mama ? a po szkole już nie bo co ? niby razem jestescie a dziecko tylko ty wychuwujesz.. Jak dla mnie ZABAWA W DOM, a nie zycie w pelnej rodzinie ;] pomysl o dziecku a nie o swoich wydzimisiach "chce byc z mama"..

niezapominajka - dziecko powinno się wychowywać w pełnej rodzinie, a nie tylko z matka. A autorka napisała, że do końca szkoły mieszka z mama bo tak chce. Powinna mieszkać także z narzeczonym tym bardziej, jak sama twierdzi stać ich na to.

nie narzucam jej swojego zdania. Ja wyraziłam swoje, a ona robi co uważa za słuszne.

Gość w tym wieku sie nie dajeeeee
głupia to ty jesteś jak w wieku 17 lat rodzisz dziecko, uczyć się nie chciało ale pieprzyć to tak a teraz siedzi przy mamusi. Za grosz honoru, no ale takie dziwy tak maja, jak w tym przysłowiu "pluj ku... w oczy a ona mówi, ze deszcz pada", znasz to.

Gość megtea
Też polecam tę stronkę, sporo ciekawych rzeczy na niej można znaleźć

Och, jakie cnotki się znalazły :) Pewnie nie jedna z was rozkładała nóżki w wieku 15-18 lat. Zasrane Świętoszki :/ Oczywiście nie ubliżam wam wszystkim tylko tym które uważają się za takie " dojrzałe kobiety " a tak na prawde same pewnie świeciły cipskami w tak młodym wieku ;/ nie jedna taka młoda matka wychowa lepiej dziecko niż wy rozjeb*** krówska jeśli ma do tego warunki :/ Takim kur*ą powinno się prosto w ryj z szyderczym uśmiechem na twarzy :) A osoba która napisała autorce że życzy śmierci jej dziecka powinna udławić się własnymi bluźnierstwami:/ Ta osoba jest tak inteligenta, tak bradzo doświadczona że nie potrafi pewnie ułożyć drewnianych klocków :)

tez polecam poradę eksperta tym bardziej, że takiej sytuacji można zapobiec jeśli się zna jakie są skutki z ubezpieczeniem i bez.

Gość mama dwojki
ubezpieczenie mozesz ciagnac od mamy do ukonczenia 24 roku zycia, jesli sie uczysz nawet zaocznie a twoje dziecko (nawet jesli ty nie bedziesz miala ubezpieczenia) jest objete obowiazkowa opieka medyczna do ukonczenia 18 roku zycia, takze kazdy lekarz czy szpital musi przyjac twoje dziecko. A tak na marginesie co was interesuje czy ona pracuje czy nie?! to nie watek o pracy a o ubezpieczeniu. to jej prywatna sprawa. pozdrawiam :)

Gość mama dwojki
Ojciec dziecka tez moze je wziac na swoje ubezpieczenie i masz problem z głowy :)

Gość broszzzka
Chyba jednak tutaj warto jest sie poradzić w tej kwestii eksperta www.jakieubezpiecznie.pl który w fachowy sposób udzieli nam odpowiedzi.

Masz rację, też polecam ten sposób komunikacji z ekspertem, nie ma jak to fachowa odwiedź, przynajmniej rozwieje wszystkie wątpliwości.