Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hapiness

ptasie mleczko :)

Polecane posty

Gość hapiness

dzisiaj właśnie jest taki dzień kiedy mam na coś ochotę (mowa o jedzeniu :D) i nie wiem na co :/ (zapewne coś niezdrowego :) ) wy drodzy kafeterianie napewno też macie tak czasami. może jakieś małe sugestie co to zazwyczaj jest u was (słodycze, owoce, drinki, fastfoody?) może się czymś zasugeruje :) prawde mówiąc dziś chyba skłaniam się ku ptasiemu mleczku :)

Gość hmmmmmhmmmmhmmhmmhmhmhmh
ja mam ochote na kebAB Z kurczaka

Gość dobry temat na pracę
magisterską :P

Gość ooh layla
a co studiujesz? ;)

Gość hapiness
to chyba niezbyt na temat ;> Wątek jest o smakołykach a nie o kierunkach studiów ... na kebab z kurczaka chęć jest zawsze ale trzeba trzymać linie ;)

czkoladowe fudge z pistacjami... mniam.... 350g gorzkiej czekolady puszka mleka skondensowanego (397g) lyzka masla 150 g pistacji... moga byc inne orzechy, pianki, herbatniki szczypta soli czekolade topimy, z mlekiem, maslem i sola. dodajemy potluczone orzechy (lub co tam mamy). wylewamy do plasiej formy, na folie sniadaniowa. wygladzamy wierzch i do zamrazalnika... gdy stwardnieje kroimy na kosteczk... wychodzi ok 80 szt... pycha :)

Gość kijoo
Kocham ptasie mleczko, ale to wedla w niebieskim opakowaniu, czyli smietankowe w mocnomlecznej czekoladzie. To w gorzkiej jest nieciekawe. Trzeba tez patrzec na daty waznosci, teraz najswiezsze wazne jest do czerwca/lipca.

przyjdź do mnie ...mam cale opakowanie ...dostałam dzisiaj na urodziny ... nie mam ochoty na słodycze więc możesz zjeść całe :D

Gość hapiness
jeszcze nie zre :) dopiero sie przymierzam :) pewnie zazdroscisz bo dzieki naszemu rzadowi po którego członkach tak dumnie nosisz zalobe- nie stac Cie na nie :) mniam

Gość hapiness
disSeEE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

tak ;) nie stać mnie na ptasią kupę :( którą uważam za towar niszowy i luksusowy symbol dobrobytu :o

Gość se mła
shake wanilia

Gość slodycze za darmo
http://freesweetsite.pl/join/206852 wystarczy wypelnic krotka akiete i po rejestracji zaprosic do strony kilka osob, by dostac za darmo paczke slodyczy, naprawde polecam.