Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara dupa:)

CZEŚĆ panowie !! :):):

Polecane posty

Gość posiadam rower marki Romet
Szukam sponsorki. Musi być miła i sympatyczna, inteligentna i wykształcona, ładna i zgrabna, mieć ładne piersi, wiek od 18 do 25 lat, bogata, musi mieć własne mieszkanie i elegancki samochód, musi mi prać, gotować, karmić mnie, co miesiąc musi mi dawać kieszonkowe wysokości minimum 3500 zł. Ze swojej strony w zamian oferuję seks raz w tygodniu w dowolnie wybrany dzień z wyjątkiem piątków i sobót bo w te dni chodzę na piwo, mogę też w ostateczności raz w miesiącu wynieść śmieci i psa wyprowadzić na spacer. Czy są jakieś chętne?

Gość behemłucik
jak czytam posty ,że pewne kobitki mają po 25 latek i inni uważają je za stare baby - i tak się pytam czy zaliczasz się do tych starszych :P :D

Gość behemłucik
troszku :P to jest słowo wieloznaczne :D

stara dupa:)------> a masz nadzieję tutaj takowych spotkać?A skąd mam wiedziec kim jesteś.Może przebierańcem udającym kobiete.:D

Gość behemłucik
no to spoko bo jestem młodszy :D jednak jesteś stara :P :P

stara dupa:)------> a co ci da zdjęcie? Przeciez można cuda na kiju wysłąć i ty w to uwierzysz?:DJeśli nie mieszkasz za granicą tylko REAL dziewuszko się liczy.Tutaj mozemy tylko sobie pogdybać:D

Gość behemłucik
no nie da się ukryć tego :P :P ale na szczęście to nie real :D :P :P

Miałem taką szefową kasowała większość kobiet które znam a była po trzydzieste, wspaniałe ciało, elegancko ubrana prawie zawsze w sukienki , naturalna blondynka, błękitne oczy ...mhmmm ;)

Gość behemłucik
i znowu zwyczajnie - słowo ,że ho ho :P :P