Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhghj0909

od jakiego wieku piżamka ?

Polecane posty

Gość yhghj0909

i czy nakładałyście skarpetki do piżamki bo mój maluch się rozkopuje ?

Gość GRATULUJE moze jestes
no własnie , mnie to tez interesuje, ja na razie zakładam pajce na noc , ale wkońcu kiedyś ta rozmiarówka sie skończy .. teraz uzywamy ostatniego rozmiaru 18-24 mies. i potem nie ma juz , tylko piżamki , a córa rozkopuje sie co noc.

moja ma 10 miesiecy i spi w pizamce czasami na zmiane pajac albo spioch..ale najczescie pizama

mojej corce zakladam pidzamke odkad skonczyla 9 miesiecy. powod byl prosty - za zadne skarby nie dala sie pozapinac w pajaca, wiec ubranie przez glowe pidzamki bylo po prostu szybsze i prostsze ;)

Gość gosijka
ja zakladam od 7 miesiaca, z tego samego powodu co grudniowa :)

Gość pani doktorowa
a Wy tez spicie w pizamkach?? ja nie wiem, ja bym tak nie wytrzymała w spodniach i bluzce z długim rękawem spac, mój synek ma rok i 9 mies i już bardzo długo śpi w pieluszce i koszulce (a to z dł a to krótkim rękawkiem, ale tylko koszulce, bez spodni) przecież ciało powinno odpocząc, na co tak ubierac.. a jeszcze któraś o skarpetkach napisała.. zgroza wg mnie, a sama śpisz w skarpetach? a że się czasem maluch rozkopie.. dotykam go i patrzę czy jest zimny - jeśli tak to przykrywam go z powrotem, a jeśli ciepły - zostawiam, mi też czasem gorąco i się odkrywam:)

Gość ghjkljhg09
pani doktorawa nie porównuj dziecka do dorosłego człowieka jak tobie będzie chłodno w nocy to się nakryjesz a dziecko nie a ty śpisz w pampersie ? bo dziecko śpi.

Gość pani doktorowa
a ja właśnie czasami śpię w skarpetkach bo mi marzną stopy. poza tym rzeczywiście małe dziecko samo się nie przykryje jak mu zimno a ja nie będe kilka razy w nocy wstawać i sprawdzać. mój syn ązi po całym łóżeczku w nocy więc śpi w śpiworku

Gość do du py z takim Bielanem
ja zakladam corce rajtuzki i bluze

Gość moj synek spi w pizamce
odkad skonczyl pol roku (rozmiar 74). W sumie na zmien zakldam: raz pizamke i skarpetki, a raz pajaca. Rajtuzki i bluza do spadani?...:o W sumie czemu nie, ale jakos dziwinie...:o

Gość Aaaby
Ja zakładam od urodzenia. Pajacyk = piżamka. Bez skarpetek. Dla rozkopujących się polecam śpiworek. Sama kupiłam w ubiegłym tygodniu (tanie są np. w Ikei).

Gość ,,,,.............,,,,,,,,,,,..
Od 3 miesiąca zakładam piżamkę, a czasem pajaca (którego nie lubi bo niewygodnie się ubiera ;) ) lub śpiochy i koszulkę.