Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijoo

Macie dowod jak to kraje UE maja nas gleboko w dupie!

Polecane posty

Gość kijoo

Ktos ma jeszcze jakies watpliwosci?

Gość
nie sadze, zeby ktos mial jakies watpliwosci. a jesli je jeszcze ma- ..... nie napisze, bo znow wyjde na ta najgorsza:classic_cool:

no co wy, przecież to zabójcza chmura z pyłem z wulkanu :D swoją drogą ciekawe kiedy odwołają alarm i samoloty zaczną normalnie kursować. myślę że do wtorku :classic_cool:

Gość aha i ach
Ja też tej chmury nie widzę. Żałośni są. Dobrymi chęciami to piekło jest wybrukowane. :O

Gość nocreo
Juz wczoraj(!) KLM wypuscil samoloty testowe i nie bylo zadnych uszkodzen silnika, takze ten pyl to tylko pretekst, aby nie ruszac dup.

Gość aha i ach
jaki kurwa pył??? Na tych zdjeciach widac faktycznie chmure, moze miec co najwyżej kilkanaście km szerokosci, a ile szerokości ma Europa, hę????

Gość historia jużżżżżżżżżżżżzz
Historia już kilka razy nam pokazała ze na europe Zachodnią nie ma co liczyć lepiej by bylo zeby liczyc sie z sasiadami niż patrzec gdzies daleko na USA

Gość
historia jużżżżż - popieram, czas o kand dupy otrzec ukladziki, czule slowka i klepanie sie po garniturkach, najwyzsza pora zeby dogadac sie z Ruskimi, w razie czego pomoga nam fizycznie, sa przynajmniej uzbrojeni po zeby.

Gość asdasdasda
Mam dowód jak bardzo jesteś ograniczona.

Gość historia jużżżżżżżżżżżżzz
Pewne jest jedno Polska nigdy nie umiała-nie chciała się dogadac z bliskimi krajami ościennymi np w czasie wybuchu II wojny światowej tylko jesczee CzecHy z terytorium okradala a patrzyła-liczyła na pomoc Angl ktora jak wszyscy wiem NIC nie zrobila Na Napoleona tez liczylismy i wiadomo jak się skończyło :( dlaczego Polacy-Politycy tego nie widzą czy nie lepiej nam zawierać sojusze z bliskimi tylko latac na posługi Uni

Gość marco materazzi
zawsze mieli nas w dupie i to sie nie zmieni

Gość UE nie ma nas w dupie
a wręcz przeciwnie: widząc jak wygląda w Polsce latanie samolotami daje nam dobry przykład i naukę: "o popatrzcie, my nie latamy kiedy jest to niebezpieczne, przyjrzyjcie się". Powinniśmy dziękować, że zdradzają nam te tajniki, dzięki którym możemy uniknąć kolejnych katastrof.

Gość wszystko zależy od tego kto
psychiczna kafezdzira (kafezdzira@o2.pl) historia jużżżżż - popieram, czas o kand d**y otrzec ukladziki, czule slowka i klepanie sie po garniturkach, najwyzsza pora zeby dogadac sie z Ruskimi, w razie czego pomoga nam fizycznie, sa przynajmniej uzbrojeni po zeby. :D:D:D:D:D:D:D:D:D OD KIEDY TO KONSUMENT POMAGA ... EEEE... ROZMAWIA Z HAMBURGEREM PRZED ZJEDZENIEM ? :D:D słuszaj polszo ja tiebia mlask liubliu mlask mlask :D

UE to głównie Francja , Niemcy i Wielka Brytania a te kraje juz nie raz udowodnily ze maja nas w d....ie .

Gość łatwo was kupic
Miedwiediew pokazal sie na pogrzebie a wy juz byscie mu jedli z rączki, proponuję nei kierowac sie chwilowymi emocjami tylko rozsądkiem.

Gość do wszystko zalezy od tego
dokladnei tak by było :D:D:D

ania64 (blueandblue@wp.pl) UE to głównie Francja , Niemcy i Wielka Brytania a te kraje juz nie raz udowodnily ze maja nas w d....ie . no właśnie i trzeba wybrać : sami z wazelinką (to nigdy nie jest miłe) Unii w tyłek jak dotychczas czy wybieramy los hamburgera a'la Polsza :D

Gość no cóż jednak ja
bardziej jestem w stanie zaufac krajom Zachodu bo przynajmnej nie mają takich zapędow imerialistycznych jak Rosja. To czy dotrzymują słowa to jedno ale są bardziej obliczalni niż Rosja.

dlatego właśnie zmary prezydent Kaczyński chcial sojuszu państw Europy Środkowo- wschodniej jako 3 wyjscie

Gość ano wlasnie...
chyba nikt nie chciałby byc obiadkiem dla "wschodniego niedźwiedzia".

ania64 (blueandblue@wp.pl) dlatego właśnie zmary prezydent Kaczyński chcial sojuszu państw Europy Środkowo- wschodniej jako 3 wyjscie sojusz potraw na razie konsument jest za silny no i zjada pojedynczo , kęsami (Białoruś, Osetia) no i za dużo sprzecznych interesów wśród potraw

Gość masz świetne porownania
z tymi potrawami i niestety trafne

Gość fsdfds
ale loty po europie byly wstrzymane .dlaczego ? Skoro maja nas w dupie , to u nich mozna latac

Gość fsdfds
a moze to my chcemy byc centrum Swiata . Nie komromitujmy sie

Gość bgt
Zawsze tak było wystarczy sięgnąć do kart historii. Podczas wojny Francuz odwrócili się od Polski, tchórze.

Gość ja od zawsze to wiedzialem
ze zachód ma nas w dupie prezydent Rosji jakoś nie bał się że pył uszkodzi jego Iła, prezydent Niemiec dał radę przylecieć helikopterem, a inni z regionu przybyli drogą lądową, a premier Maroka to już w ogóle poruszył niebo i ziemię czy jakoś tak to się mówi żeby tu przybyć, naprawdę to prawdziwy i szczery gest z jego strony że tu przybył mogąc odwołać wizytę jak inni pytanie gdzie byli Francuzi, Anglicy, Hiszpanie, Włosi, Amerykanie...??? GDZIE ONI BYLI!? W 1939 też dużo gadali i zapewniali a jak przyszło co do czego to dupy nie ruszyli! Ta tragedia pokazała na kogo możemy liczyć, niestety na zachodzie to jedynie na Niemców mam nadzieję że ta tragedia naprawdę wpłynie na poprawę stosunków polsko-rosyjskich, przyznam się że nie lubiłem Rosjan ale po tym jak się zachowali po katastrofie poczułem do nich jakąś sympatię, ich naród wycierpiał nie mniej co nasz i zasługujemy na to żeby żyć ze sobą w przyjaźni, ale w przyjaźni opartej na prawdzie a nie na kłamstwach jak w latach 1945-1989, może teraz coś drgnie w naszych stosunkach seksualnych, przepraszam miało być międzynarodowych