Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanazmartwiona

od 25 lutego nic :(

Polecane posty

mam problem, otóż... ostatni okres miałam 25 lutego i od tamtej pory nic... :( kochałam się ze swoim chłopakiem 9 marca z zabezpieczeniem, nie doszedł we mnie, gumka nie pękła. mam cykle 31, 32 dni, ale ostatnimi czasy zdarzały się 23dniowe, tak więc cykle zaczęły szaleć :( tydzień temu zrobiłam test, wyszedł negatywny. muszę dodać, że im dłużej spóźniał się okres, tym bardziej się denerwowałam, a jak zrobiłam test i po paru dniach nadal nie miałam okresu, znowu zaczęłam się denerwować... jakoś nie mogę przestać o tym mysleć :( ciągle bolą mnie piersi, od tego terminu, kiedy powinnam dostać okres. no ale ciagle go nie ma :( zdarzały mi się już opóźnienia, ale pomimo tego denerwuję się... dzięki z góry za pomoc :)

Gość fagulka
czasami się tak zdarza przy cyklach bezowulacyjnych...najdłużej nie miałam miesiączki przez ponad 70 dni

mi też już wcześniej zdarzały się opóźnienia, ale nie az tak długie... przez stres. w tym cyklu nie zauważyłam zmiany temperatury, utrzymywała się na poziomie 36,3 stopni, a w ostatnim cyklu ładnie spadła i stąd wiedziałam, że dostanę okres - i dostałam tego samego dnia. teraz głupieję, bo miałam to zbliżenie... ale w sumie się zabezpieczyliśmy i test wyszedł negatywny, ale teraz znowu ten stres :( już sama nie wiem co o tym myśleć. jeśli byłby to cykl bezowulacyjny, w ogóle nie dostanę teraz okresu?

Gość a wiec
mój ostatni cykl trwał 58 dni, mimo iż też mam cykle 31 dniowe :) jeżeli chłopak nie doszedł w tobie, miałaś zabezpieczenie i gumka nie pękła zrobiłaś test (KTÓRY NA PEWNO BY TERAZ WYSZEDŁ) to nie masz się co obawiać, idż się odprężyć a okres przyjdzie :)

dzięki :) mam nadzieję, że niedługo dostanę, bo nie lubię się tak stresować... a tak miałabym w końcu spokój, bo jakoś prawie cały czas o tym myslę i nie mogę przestać :(