Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

JAKI PODKŁAD RADZICIE??????

Polecane posty

Najlepszy podkład dla cery tłustej????? Żeby zakryć nierówności i duże pory? Dotychczas używałam dream matte musse

ej ej! No własnie! Ale kupiłam minerlany z yves rocher, i nie umiem go używać bo on jest tak jakby z jakimś brokatem drobniutkim, błyszczący! Jakiej firmy mineralny, będzie matowy i nie świecący?

używasz tego revelonu dobry jest? Ostatnio mam spore przypływy kasy (odpukać) więc mogę sobie pozwolić na coś lepszego niż dream matte muse ;) Kupiłam z miesiąc temu vichy ten podkład z normaderm, ale w ogóle mi nie pasował.

Gość mags2008
jesli cie stac to polecam cliniqe superfit. mam cere mieszana i jest super.

Revlon jest moim zdaniem bardzo kryjący i faktycznie nie świecę się po nim aż do wieczora, ale niestety zaczął mi ostatnio przesuszać skórki dlatego jak mi się skończy to zamierzam się przerzucić na minerały. :)

Gość edkaaaaaaaa
a co myslicie o pharmacesis? używała ktoraś z pań? podobno fajny i sama sie nad zastanwiam. ostatnio uzywam loreala ale nie jestem zadowolna

Gość 88897d767s
ja tam lubię Rimmel Lasting finish

Gość uuuuuuuuuuuup

Gość Krecikowa85
Ja mam mieszaną cerę, czyli kłopoty w strefie t. I u mnie bardzo dobrze sprawdził się podkład Artdeco w formie pudru prasowanego (seria mineralna)

Na tlusta/mieszana cere z rozszerzonymi porami dream matte musse to najgorsza kurva. Polecam Ci Revlon Colorstay

A moim zdaniem Revlon jest okropny :O Pytałaś o mineralny to ja ci polecam Lily Lolo :) Chociaż mnie się bardziej widzi na lato.