Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cuckold. On

Kreci mnie cuckold

Polecane posty

Gość ja_pisze
panem też

Gość Apasz25
Może Ty bardziej masz ochotę na spermę niż na dzielenie się kobietą? Wydaje mi się, ze jesteś ukrytym pedałem ...tak na 99%

Gość beny1
Pani Wasza1 a mogłąbyś mnie również poniżyć? wyślę fotki i będzieś się śmiała z mojego penisa

Gość suntzu28
Jestem młody, dyskretny, zdrowy (badania hiv) kulturalny, brunet, 28 lat, 185 cm wzrostu, pomogę zrelizować fantazję z Twoją Hotwife, Wrocław. Tylko poważne oferty. info: suntzu28@o2.pl

Gość onwawa33
Witam szukam pary z mazowsza ktora szuka pana do wspolnych spotkan. Mam 33lata 176cm szatyn. Mam tez pytanie czy sa tu pary ktore szukaja i gdzie jeszcye mozna szukac takich znajomosci pozdrawiam wszystkie pary ktore siedza w tych klimatach

Gość gość
Jeśli chcesz to zajryzj na mój blog... UwielbiamCudowneKobiety.wordpress.com

Gość SunTzu
Młody, dyskretny, zdrowy (badania hiv) kulturalny, brunet, 28 lat, 185 cm wzrostu, pomogę zrelizować fantazję z Twoją Hotwife, Wrocław. Tylko poważne oferty. info: suntzu28@o2.pl

Gość gość
My uprawiamy cuckold prawie co tydzień. Jest super jak ona sobie dogodzi, potem pieszczę zawsze jej dziurkę jezyczkiem. Boska kobietka...to mnie strasznie nakręca.

Gość cuckoldowie ze zbiornika
To są bardzo fajne zabawy ;)

Gość gość
Oczywiście ze stałą parą.Trudno jest przy pierwszym razie gdzie tyko miałam męża który mnie rozdziewiczył. Później kolejny seks analny z obcym oczywiście przy widowni mężu i kochance. Dopiero przy trzecim spotkaniu pełen luz i swobodny silny orgazm podczas seksu z kochankiem. Tak u mnie wyglądały początki seksu gdupowego.

Gratulacje~ ;-)

Gość gość
Ja też fantazjuję, o żonie, że ma kochanka/kochanków i ma po kilka orgazmów podczas każdego spotkania, niekoniecznie w mojej obecności. Ze mną nigdy nie miała, nawet jak kiedyś sporadycznie dochodziło do zbliżenia, a teraz nie uprawia seksu ze mną w ogóle.

u nas na razie zawsze zabawy hotki w obecności rogacza ;)