Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Purity

Problem z okazywaniem uczuć

Polecane posty

Mam z tym problem jak to zmienic Ona twierdzi ze jestem zimny chłodny obojętny a jest we mnie masa czułości itp jak to zmienic co mam zrobic by czula ze ja kocham z gory dziekuje za odpowiedzi dodam jeszcze ze to moj pierwszy zwiazek i nie jestem zbyt rozmowny...

Otwórz się, pozbądź barier. Wylej tą czułość na nią. Proste.

Gość Green Lemon Citus
Mam przyjaciółkę, którą kocham całym sobą, jest dla mnie absolutnie wszystkim. Spotykałem się z nią kilka razy i wydawała mi się chłodna, obojętna była bardzo miła i tak dalej ale nie czułem jej bliskości. Zamartwiałem się że to przezemnie, że robię coś nie tak. Jednak dowiedziałem się od niej (potem juz sam tak przypuszczałem) że nie potrafi okazywac tak bardzo wzruszenia, czułości, wręcz odwrotnie im bardziej się czuła poruszona tym mniej pokazywała po sobie. Brakowało mi często jej czułych gestów. Byc może powinieneś sie otworzyc troszke przed nią, mówic często co do niej czujesz, przytulić i tak dalej.

otwórz szeroko oczka,weź głęboki oddech i płyń :) nie daj się zdominować złym nawykom :P

Gość glen b
poczenstuj jom kurffa kupom

Gość poprostu i tylko ja
Poprostu powiedz jej ze taki jestes i ze postarasz sie zmienic.... no i dawaj jej kwiatki, prezeciki, czule lisciki slij i reszte bajerow (masz mnostwo popmyslow w necie) na kobiety to dziala! I duuuuzo czulych slowek