Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudi25

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie:)) Mam kilka pytań: 4 dni temu w w dzień wystapienia@ zrobiłam test wynik uzyskałam negatywny. Lecz @ dalej nie mam a na dodatek temperatura moja wynosi 37 i ten ból persi i kłócie w podbrzuszu jest niepokojące. Proszę o radę. Czy myślicie że za wcześno zrobiłam ten test? Czy mogę być w ciąży? Czy też miałyście takie kłócia? Serdecznie dziękuje za odpowiedzi:) pozdr

Gość mimi...............
wiesz co? to zalezy ile dni po stosunku zrobilas ten test? najlepiej jest w terminie @ czyli ok 14d po. te objawy ktore masz moga swiadczyc i o ciazy i o nadchodzacym @. zrob jeszcze jeden test najlepeij a jak wyjdzie negatywny i @ nadal nie bedzie to wybierz sie do gina pozdrawiam

Gość mimi...............
heheh sorki wlasnie rpzeczytalam ze zrobilas w dzien @. wiec zrob za 2 dni znowu test i potem jak nadal nie bedzie @ to wybierz sie do gina. zazwyczaj testy pokazuja juz leciutka kreseczke w dniu @ ale nie zawsze. juz slyszalm o roznych historiach. jedyne wyjscie to ponowny test

Pewnie masz za wyoki poziom prolaktyny. Uniemozliwia to zajscie w ciaze bo nie masz wtedy owulacji.