Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blazej34

Po 5 latach razem okazlo sie ze ona nie chce miec dziecka

Polecane posty

Gość blazej34

mamy po 34 lata, chcialbym zostac ojcem.Wiem, ze ona mnie kocha ale nie chce miec dziecka nigdy. Co mam zrobic eh? Wczesniej na te tematy nie rozmawialismy powaznie.

nic na siłę, mógłbys się "postarac o wpadkę", ale jesli ona tego nie chce to jej nie zmuszaj, późno troszkę padł temat dziecka w waszym związku.

Gość giii
ja jestem w związku 3 lata-za rok ślub,i nie raz powtrarzałam mojemu facetowi ze nie chce mieć dziecka-a on mysli że żartuje..ale ja nie żartuje-w każdym razie on o tym wie i niech nie ma potem do mnie pretensji...

Gość hjkjghksssa
i tak w ogóle nie chcesz mieć dziecka? po co więc ślub? możecie żyć na kocią łapę przecież. on jak będzie chciał mieć naprawdę dziecko, to odejdzie od ciebie i tak i znajdzie taką, która da mu dziecko.

Gość nocreo
rozstancie sie i poszukaj jakiejs krowy rozplodowej, a jej daj szanse na ulozenie sobie na nowo zycia.

Gość blazej34
a do tego wszystkiego nie chce mi lizac dupki :(

Gość 12345654321
ale o co ci chodzi twoja wina ze majac prawie 30 stke nie pomysleles powaznie na samym poczatku sie o czyms takim rozmawia ale jak ktos zachowuje sie jak dzieciak to po paru latach ma problem albo zaakceptujesz ze ona dziecka nie chce albo sie rozejdziecie szkoda 5 lat i szkoda ze wczesniej o tym nie pomyslales

Gość hjkjghksssa
dziecko to przecież normalna rzecz w związku. pisanie o krowie rozpłodowej jest nie na miejscu.

trzeba było z nią pogadać na początku związku o tym czy chce mieć dziecko czy nie..

Gość kajtek kajtensowitz
daj się złapać na dzieciaka jakiejś młodce