Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to możliwe

NIE WIEM,CZY TO MOŻLIWE,ALE CHCIAŁEM NA KAFETERII ZAPOZNAĆ FAJNĄ KOBIETĘ!!!

Polecane posty

Gość
Larwko jajecznicę na maśle,z cebulą i szczypiorkiem pycha :D Czyli Ty pijesz śliwkę,myślałam że mnie mówisz że ja piję :D

Gość
Ja tu tylko przyszłam w gości :D

OK LARWKA NAPISZĘ NA EMAILA DZIĘKI ZA RADĘ NA PRZYTYCIE,ALE NIE CHCĘ JEŚĆ TAKIEGO NIEZDROWEGO JEDZENIA,NAWET GO WRĘCZ STARAM SIĘ UNIKAĆ,A JEDZĄC ZDROWO Z KOLEI JEST TRUDNO PRZYTYĆ:( http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! ORAZ PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!!

witaj alicja ja też lubie jajecznice alicja to jest dobre Prawdziwy mężczyzna lubi dwie rzeczy - niebezpieczeństwo i zabawę, dlatego lubi kobiety, gdyż są najniebezpieczniejszą zabawą

A JA PIJĘ DESPERADOSA Z CYTRYNKĄ;) MIODZIO!:)

Alicja fakt pychotka mniam mniam...szkoda że nie jadam kolacji..ale na sniadanko sobie zrobie:-)jupi!! Zapraszamna śliwowice..od nas z gór:-P Stary ja tez nie lubie boksu..kickboksing jakos ujdzie;-) ale pływac..biegac truchtem(czytaj wolno dla siebie) uwielbiam:-) Jak będe w Białym..to sie odezwe..może namówie Cie np na jazde konno..mój znajomy ma stadnine ;-)

ja mam desperadosa w lodówce..chyba na kaca sobie zostawie:-P zdróweczko kochani:-D

nie bede na kafe pisała...ale zapewne znasz;-) lubisz jazde konną?:-)

wiesz zawsze chciałem sprubować ale zawsze coś stało na przeszkodzie, ale w twoim towarzystwie kto wie może dobry pomysł tylko by później nie było mordobicia bo pisałem buźka delkatna do casia odp. poszła

Gość
Kurcze a ja lubię box ,kick boxing z resztą larwa wie :D

Alicja miło że jesteś🌻ja lubie kick bocksing ale tylko oglądac i na dodatek obcych;-) Ogólnie jak leci?

ja jzu tez na posterunku jestem.KOZAK a JOLKA JOLKA TO HIT NAD HITAMI N IE MA NIC PIEKNIEJSZEGO