Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to możliwe

NIE WIEM,CZY TO MOŻLIWE,ALE CHCIAŁEM NA KAFETERII ZAPOZNAĆ FAJNĄ KOBIETĘ!!!

Polecane posty

przejdż na dietke wysokobiałkową a szybko schudniesz..to tego troszke wysiłku fizycznego i będzie extra!!;-)

ja juz przestałam sie odchudzac bo katowałam sie inic z tego wiec trzeba mnie akceptowac taka jak jestem i ty siebie tez akceptuj stary;)

Casia miło jest pobiegac truchtem raniutko albo wieczorkiem..musisz spróbowac ;-)u mnie to nawyk..jak nie pływam to biegam..chyba że pije drinki:-P zdróweczko!

Gość nie wiem czy to możliwe
A JA CHCIAŁBYM Z KOLEI TROSZECZKĘ PRZYTYĆ,ALE NIE DUŻO:) KAŻDY DAJE RADY JAK SCHUDNĄĆ,A O PRZYTYCIU NIC:( TO GDZIE I KIEDY SIĘ LARWKA SPOTYKAMY?!:) http://twojatajemnica.orangespace.pl ===> TWOJA NAJWIĘKSZA TAJEMNICA...!!! ORAZ PIERWSZY POLSKI SURFBAR!!! ZAPISZ SIĘ,A ZA CZAS SPĘDZONY PRZY KOMPUTERZE OD DZIŚ BĘDĄ CI PŁACIĆ,MIMO,ŻE NIC NIE BĘDZIESZ ROBIĆ!!!

Stary mąż mój codziennie trenuje ale nie ze mną..on woli wysiłek na siłce..lub mordobicia:-) Ja kocham wode..i biegam sama:-) Zresztą to juz nawyk u mnie:-D zdróweczko ciss:-P

Autorze jak już odblokuja Wawke i wrócimy do rzeczywistości to sie sklikamy...napisz do mnie na email:-P Chcesz przytyć? nic prostszego: codziennie hamburgery..mięsko typu golonka..pizza i nabierzesz ciałka..chociaz ja polecam diete wysokowęglowodanową plus białko i siłka:-) Zreszta pogadamy o tym ..mam nadzieje w realu;-)

Gość
Larwko a pózniej zepsuta wątroba :o

Alicja..wątrobe mozna zregenerować;-) co dobrego miałas na kolacje?ja dalej sacze swoja śliwowice;-)