Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poganicha

źle się czuje !

Polecane posty

Gość Poganicha

słabo mi jest ciągle, zero energii, spałabym ciągle, czasem mi nie dobrze, zmęczona jestem. Czym to może być spowodowane? Normalnie jestem wulkanem energii a tu popatrz.. kurwa.. czuje się jakbym się zjarała i ciągle bym reggae słuchała i w dresie siedziała, żarła, czytała, siedziala na kompie, oglądała tv, kurwa.. przesilenie wiosenne?

Gość Dyzurny Prezes Kafe
ciąza :P

Gość dokładnie kto chciał ten mógl
przesilenie?

Gość hahahahahah jebne
to sie nazywa ,,lenistwo z zespołem obżarstwa i obojętności co do czerpania radości z zycia'' leczy sie psychiatrycznie oraz farmakologicznie leki: 2x ,,kop w dupe'' cena w aptekach : za darmo! 3x ,,patelnia w łeb'' 5x ruszyc dupe i isc do lekarza bo przeca to oczywiste ze masz anemie.zresz nie zdrowo!

Gość POrazka totalna
chocbym czytała o sobie tak samo sie czuje

Gość A moz to psychicznie,
jakas nerwica ???? mOZE PSYCHOLOG POTRZEBNY ?????

Gość o kuźwa to tak jak ja
mam to od ponad tygodnia, w moim przypadku to powracający stan depresyjny, bo od kilku lat mam depresje

Gość POrazka totalna
mozliwe ze jakas nerwica bo ostatnio mam stresujacy tryb zycia ale to jest nie do zniesienia

Gość Poganicha
nie mam deprechy na 100 % a z ciążą mnie nawet nie straszcie :P a to możę być od tego, że mam za niskie żelazo? yy bodajrze 31.

Gość sluszna uwaga ale idiotce nie
kobieto!wez ty kup sobiejakis supelment diety!normalne chyba ze wiosna kiedy brak witamin,lazimy ospali!

Gość Poganicha
nie jestem w ciąży bo dostałam okres przed chwilą xd

Gość Poganicha
nigdy nie miałam niskiego żelaza... Kurde trzeba coś ze sobą zrobić bo jak lato przyjdzie to nie wytrzymam na słońcu. Dzisiaj już nie mogłam bo mi słabo się robiło.

Gość hahahahahah jebne
ty glupia pipo sluchaj ich tu dalej! zadna deprecha (ciaza byc moze) ale mowie Ci ze masz anemie!!! narazie slaba alre bedzie jeszcze gorzej i nawet nie bede ci pisac czym to grozi! wiem bo mialam 2 X.

anemii bym w to nie mieszała, co ma anemia do reaggae. ja mialam kilka razy anemie a tryskalam energia wtedy

Gość Poganicha
przestańcie z tą ciążą ... przez petting nie można zajść! narazie jesteśmy na tym etapie ..:P mam 18 lat jakby co

Gość hahahahahah jebne
bombarda to chyba jednak anemii nie mialas! a moze inaczej ja przechodzilas. ja lezalam w szpitalu .mialam transfuzje i same problemy wiec nie wiem moze mialas lekka

wiesz, są rózne anemie, ja mialam kiedys jak bylam mała, potem w ciazy a potem po porodzie, i za akzdym razem tryskalam energia tylko mialam od czasu do czasu osłabniecia i do tego hipoglikemie...czy jakos tak... zreszta dop autorki, czuje sie ostatnio podobnie, moze to przesilnie wiosenne, polaczone ze stresem jakims...

Gość Poganicha
anemia jest jak się ma żelazo 12 a nie 31 ... jednak nie powiem.. prawidłowe zaczyna się od 60..:P byłam u lekarza i mi kazał chodzić wcześniej spać i jeść więcej zielonych warzyw i owoców. I nie stresować się tak. No i więcej ruchu.

Gość Poganicha
aaaaa