Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadfe

Facet mnie z domu wyrzucił!

Polecane posty

Gość dadfe

Pokłóciłam się z narzeczonym, używam wobec niego brzydkich słów, walnełam go z pięści a on mi oddał z liścia. Powiedziałam mu że jego matka to głupia cipa. Ale to nie w tym wszystkim jest najgorsze on mnie z domu wyrzucił, ze swojego mieszkania. Kobietki poradźcie mi coś?:(

Gość usiy7jixtr
no i dobrze,.. :O tez bym cie wyzuciła.. jak mozna obrazać czyjas matke.. :O

Gość dadfe
No, co ja takiego zrobiłam? pokłóciliśmy się, uderzyłam go a on nie dość że podniósł na mnie ręke, to jeszcze chwycił za włosy, wyrzucił za drzwi i moje rzeczy wywalił na korytarz.

Gość weesoolyy koopeereek
prowokacja 1/10 ale ta jedynka to na zachętę :)

Gość dadfe
Ale jego matka jest głupia, on wyrzucił mnie z domu, potraktował jak śmiecia. Już wiele razy dochodziło między nami do awantur, wiele razy na niego krzyczałam tak jak robią prawie wszystkie kobiety, sama widziałam małżeństwo swoich rodziców. Ojciec siedział cicho a matka trzymała go twardą ręką.

rozumiem Cię, mam podobny charakter i podobną sytuację dzisiaj przeżyłam :( nic Ci niestety nie poradzę, ale w związku z podobnym problemem duchem jestem z Tobą...

Gość zaazus
ale ściema ten temat ;d

Gość dadfe
Ja go kocham ale w związku z tym że moja matka trzymała mojego ojca za mordę i na dobre jej to wyszło to ja też bym chciała swojego narzeczonego trzymać za mordę. Wtedy miałabym więcej luzu dla siebie

Gość dadfe
Ciebie też tak potraktował Twój facet? ja nie wiem co powinnam zrobić? uderzyłam go a on z całej siły uderzył mnie w twarz, pociągnął za włosy, od tamtego czasu nie zadzwonił nawet żeby przeprosić.

Gość hihiih afrelka
prowo i tomarne:o

Gość dadfe
To z tym trzymaniem za morde to podszyw, prosze o rade, jestem kompletnie załamana. Wyrzucił mnie z domu, znów mieszkam u rodziców a to mieszkanie niestety było jego.

Gość dadfe
Nie wiem co mam mysleć. Chcę być z nim bo ma fajną chatę a mnie nie stać na dom. W sumie na jego miłości to mi nie zależy bo mam na boku kochanka ale zależy mi na tym aby mnie miło traktował. Jeżeli będzie mnie dalej bił to chyba odejdę od niego , niech ma za swoje

Gość kajtuś
on cie potraktowal tak jak na to zaslugujesz, nie dosc ze u niego mieszkasz to zamiast okazac odrobine wdziecznosci i wesprzec faceta, robisz mu jazdy i obrazasz jego rodzine. To jego mieszkanie i nie musi w nim wysłuchiwac twojego pierdolenia, mądrze postąpił.

Gość agusia344444
kajtus ---> popieram

Gość kajtuś
:) facet sobie teraz znajdzie miłą, zrównoważoną psychicznie i skromną dziewczynę i będzie szczęśliwy, a ona poszuka następnego frajera, życie toczy się dalej.

Gość dadfe.
Uderzył was kiedyś facet? wiecie co czuje kobieta którą jej mężczyzna uderzył w twarz? czuje się nic nie warta, jeszcze rzeczy wystawił mi za korytarz i kazał klucze oddać.

Gość aagataaaaaaaliseejjj
wyrzucil cie? pewnie mial za co a ty siedzisz na klatce z kompem i juz to piszesz na kafe? hahah

Gość kajtuś
przecież to ty go pierwsza uderzylas, myslalas ze bedzie twoim chłopcem do bicia? Dobrze że facet ma charakter.

Ja go uderzyłam z pięści ale lekko a on z całej siły przywalił mi z liścia, to boli. Całkowicie nie wiem co robić, bo uderzył tak że nawet siniaka nie ma, więc nawet obdukcji nie moge zrobić. Teraz musiałam wrócić do rodziców. Prawdziwy mężczyzna nie odda jak kobieta go uderzy.

Gość dadfe....
podszywacz był. Ja mam nik dadfe i cztery kropki, zapamietajcie. Nikt mi nie pomoże ? Znacie jakichś fajnych wolnych facetów ?

Gość agusia344444
to za kim Ty tęsknisz? i ty jesteś udana i on on damski bokser.... a Ciebie nie wiem jak nazwać.... wolę nie.... ale przemyśl swoje zachowanie...

Gość kajtuś
no tak, jakby byl siniak juz bys byla na komisariacie :) i co być powiedziala? Uderzylam go, a on mi oddal? Wyśmialiby cie.

Ja nie tęsknie za nim, było mi dobrze przez te 3 lata. W pewnym sensie to wina jego matki że tak się nam poukładało. Od początku kiedy zamieszkaliśmy razem urządzałam mu kilka awantur w miesiącu, kilka razy go uderzyłam. Chciałam go tylko sobie wychować, każda z was napewno tak postępuje a teraz udaje świętą.

Gość aagataaaaaaaliseejjj
sa inne metody na "wychowanie faceta" a nie takie jakie ty stosujesz - BICIE

Gość kajtuś
Jesteś ze wsi?