Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadfe

Facet mnie z domu wyrzucił!

Polecane posty

Jego matka leży w szpitalu a on do niej lata z obiadami, z ubraniami, i jeszcze w dodatku zajmuje się rodzicami swojej matki bo ona nie może. Miałam prawo mieć tego wszystkiego dość.

Gość i dobrze zrobił
sama bym ci przywaliła jeszcze mocniej ;]

Gość aagataaaaaaaliseejjj
smieszna jestes . ciekawie czy ty bys nie latala z obiadami jak by ci mama zachorowala i nie opiekowalabys sie swoja rodzina? taki facet to skarb a nie smiec jak ty go traktujesz

co za prowo:D powinnaś teraz beczeć psycholko :) a nie pisać na kafe nie wiadomo skąd dobrze Ci tak nie masz szacunku do niego ani jego rodziców (nie ważne co o nich myślisz) więc chopak przejrzał na oczy gratki!

Beczeć? ja nie wiem jak się teraz zachować? to co się wydarzyło jest dużym stopniu wina mojej niedoszłej teściowej! To ona leży w szpitalu, to on musi teraz zajmować się rodzicami swojej matki, a on nawet do kina mnie nie zabrał ostatnio. Jeszcze stwierdził że to ja musze ustąpić miejsca jego rodzinie.

Gość hahahahahah jebne
e ja nie wiem o co ci chodzi autorko? przeca ja bym mu reke podała za to ze cie jebnal :D

Gość kajtuś
Tylko ja ja ja! Nie jestes pępkiem świata! Nie wiem skąd się urwałaś ale brak ci jakichkolwiek zasad etycznych, moralnych i odrobiny serca. Jesteś pusta w środku.

Gość brawo dla faceta
;)

Ale to ze mną on ma stworzyć rodzine, a nie ze swoją wiecznie schorowaną matką czy niedołężnymi dziadkami. Miałam tego dość i powiedziałam mu co o tym myśle! nigdzie nie wychodziliśmy bo on miał 100 innych rzeczy do zrobienia. Teraz rodzice pytają dlaczego się rozstaliśmy. Aż się boje im powiedzieć o tym że mnie uderzył. Mój tata napewno by się do niego wybrał.

Gość nie innna
ja znam podobny przykład... dla takiej jak autorka..facet zostawił miłą, fajną, którą poznał. zadał sobie trud zdobycia jej namiarów, gg, pisał do niej. Ale jak jego kobieta się dowiedziała..to zrobiła mu awanture.. a potem dawał mu tyłka cały tydzien...I on zapomniał o tej miłej, fajnej... czyli nie wiem..szukał chyba rozrywki...nie kochał jej..skoro mając do wyboru takiego babsztyla, który go zdadził i tak traktował, a miłą fajną..wybrał babsztyla...to był rok 2008... potem przypomniał sobie o tej miłej fajnej..i ciągle jezdzi do niej autem..ani z nią nie romzwia, nic. tylko autem jezdzi. pewnie czeka aż on go sama poderwie:O a on ją przeleci:O i wróci na ostry sex do tego babsztylaaa

Gość kajtuś
"Ale to ze mną on ma stworzyć rodzine" użyłabym na twoim miejscu raczej czasu przeszłego w tym zdaniu:) a sądzisz że jemu sprawia przyjemność opieka nad starszymi schorowanymi ludzmi? ze nie wolalby isc do kina, nawet z tobą? On to robił ponieważ tak należalo się zachować w tej sytuacji, a ty tego nie rozumiesz bo wychowano cię na egoistkę, której się wszystko należy.

Oj śmieszna jesteś ja swojego męża odobruchałam miłością ,kuchnią no i poniekąd też dziećmi ,kocha mnie za to ze jestem wspaniała zona przyjaciółka matka i kochanka A ty jestes nic nie warta zalezy ci na mieszkaniu,i do tego puszczasz się bedac z nim obrzydliwa jestes nie uwazasz powinien cie w ryj kopnac !!!

A co do teściowej to ja odkąd teść umarł gotuje dziennie tez dla niej bo po co ma gotować dla siebie ,a znajac ja to by jej się nie chciało dla siebie samej gotowac wiec ja do niej dziennie z obiadkami i różnymi pysznosciami latam z własnej woli oczywiście i

niektóre baby myślą że są nietykalne i one mają prawo wyskakiwać z łapami a koleś ma to znosić, gośc dobrze zrobił, uwolnił się od wariatki

Gość fasgasdg
sama też bym ci jebła;)