Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacadziewczyna666

co myslicie o takim facecie

Polecane posty

co myslicie o facecie który był 8lat w zwiazku który bolesnie przezył jestem pierwsza dziewczyna która poznał po rozstaniu z tamta.. półtora roku temu mówi o mnie znajmoym, poznaje z nimi z rodzicami spedza wolny czas ze mna, choc nie zawsze odzywa sie co dzien, czasem robi dzien milczenia zabiera np do brata na urodziny ale np niechetnie łapie mnie za reke, czy przytula sie..raz ma duza ochote raz nie ma jej wcale, czy tak samo z pocałunkami które musze sama skradac super sie dogadujemy, jest otwarta osoba towarzyska sypiamy ze soba, widujemy sie 2-3 razy w tygodniu wczesniej był inny pierwszy miesiac chetnie mnie przytulał całował..tak było przez 1 miesiac..potem spotkał swoja ex ..i cos sie zepsuło ..w jego stosunku do mnie..powoli zaczeło sie zmieniac...znamy sie 4 miesiace dac temu szanse czy uciekac

Gość nie innna
mysle, ze wrócił do ex.. pewnie zaoferowała lepszy sex...

Daj mu szanse, to normalne że nic nagle nie umiera a stare sentymenty czają się gdzieś w sercu. Musi z tym się zmierzyć, a niewątpliwie lubi ciebie :)

na pewno nie wrócił i nie wroci po tym co naodwalała..to juz dawno zamknieta sprawa..a spotkał ja przypadkiem i od razu mi powiedział no nie wiem czy dawac szanse bo boje sie zaangazowac bez wzajemnosci

Gość oni tak zawsze
też tak miałam, ze po jego spotkaniu z była związek się sypnął :O

a długo byliscie razem?? mysle zeby odejsc zeby mogł przemyslec pewne rzeczy

a nie jest tak że już się zaangazowalas? myślę że on musi poczuć że może Cię stracić jeśli będzie Cię niewlaściwie zachowywal w stosunku do Ciebie, niech wie że musi się starać aby być z Tobą. Z drugiej strony może ma dystans po tamtym związku i po prostu się boi. Ale kto to wie o co chodzi facetom..... ;/

te słowa usłyszałam boje sie nowego zwiazku

Gość heymustbeadevilbetweenus
mysle, ze nie pozwalac na sex itd....po prostu byc na stopie kolezenskiej,poki nie stanie sie "normalniejszy".... nie angazuj sie za mocno....

ale własnie czasem jest tak ze to ja nalegam na sex czy jakies przytulaki bo jestem niedopieszczona i niewyzyta bo dłuuugo byłam sama i jestem spragniona takiej czułosci bliskosci poczwórnie

Gość oni tak zawsze
byliśmy ze sobą pół roku

uppp uppppppppppp uppppppppppppppppppp