Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna1251

sama samotna!!!

Polecane posty

Wiesz rozumiem że się zawiodłaś, ale pamiętaj że facetów jest dużo jak nie ten to inny. To on ma zabiegać o Ciebie a nie Ty o niego, jego strata. Uwierz że jest dużo facetów którzy doceniliby że zostałaś specjalnie dla nich. Przynajmniej teraz wiesz co i jak. Ja miałem taką sytuacje że spotykałem się z dziewczyną zapraszałem ją do kina, spędzałem z nią dużo czasu, odprowadzałem do domu itp itd i co w końcu?? zaczęła chodzić z moim bliskim kolegą ;/

Gość taka jedna1251
ale ja duzo razy tak sie zawiodlam, duzo razy spotkalam takich chlopakow co chodzilo tylko o seks.. wiec chyba jest cos jednak zemna nie tak ze nie moge nikogo przysiagnac do siebie.. dzis np zaproponowalam koledze spacer a on nie moge a siedzial przy komputerze caly czas.. wiec samo mowi za siebie..

Taka jedna - w jakim wieku jesteś i w jakim byli Ci co tylko seks im w głowie??

Gość taka jedna1251
ja mam 22 lat np; jeden byl o rok mlodszy drugi starszy o 2 lata

Gość taka jedna1251
aj i tak mnie nikt nie rozumie.. uciekam dziekuje za wszystkie mile slowa.. milego wieczorku zycze.. pa

taka jedna - jest jeszcze opcja tego gdzie ich znalazłaś bo przeważnie chłoptasie którym tylko imprezy w głowie to by tylko jednego chcieli od kobiety i nie patrzą na nic innego, sam znam takich typków nic nie mają i sobą nie reprezentują a r*chać to by chcieli na potęgę :P. Znajdź kogoś nie koniecznie rozrywkowego ale takiego co ma poukładane :) Cóż nie jestem psychologiem ale lubię bawić się w takie rzeczy ;)