Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna1251

sama samotna!!!

Polecane posty

Gość hehehehhh
Angellss-kazdy ma swój styl, nie tłumacz sie, nie jestes w typie koperka...no cóż

Gość taka jedna1251
Wesoly koopereek nie chce, przynajmniej jak narazie

Gość wesoły koopereek
taka jedna --- jaja se robisz ? Idealny niemal współczynnik BMI , blondyneczka , zielone oczka , super !!! Może do blondynki lepiej pasują niebieskie oczy ale grunt że nie masz czerwonych :D JUż wiemy że ładna jesteś , teraz potwierdź to swoją fotą abyśmy ci uwierzyli w ten cudowny opisek :)

Gość syn supermana
Dobrze Ci radze, nie dawaj tutaj zdjecia a na pewno nie w tym temacie. Powinniscie wiedziec ze jak ktos ma kompleksy to zawsze bierze za prawde negatywne komentarze a pozytywne odrzuca. Tutaj jest tylu debili ze nawet jak bedzie ladna to dla samej przyjemnosci pojada ze jest okropnym pasztetem. Odryla swoje slabe strony i czesc ludzi tutaj bedzie chciala to wykorzystac zeby zrobic jej przykrosc wiec nie namawiajcie jej na sile.

Gość wesoły koopereek
taka jedna --- ale ty upierdliwa jesteś , uduszę cię zaraz , przysięgam na Matkę Kodeńską :D Dawaj fotę bo zamiast obiecanej romantycznej kolacji dostaniesz ...... yyy ... cukierka na pocieszenie :D I nie marudzić mi słońce proszę :)

Gość taka jedna1251
Angellss19 ostatnio kazdy mnie rani.. Nie przezylam czegos naprawde okropnego ale zawsze cos na drodze uslysze nie milego.. chcialabym czasami do kogos przytulic sie,porozmawiac uslyszec cos milego.Ale nie mam i tak nie jestjak bym chciala zeby bylo..

Gość hehehehhh
ja nie namawiam:)

Gość wesoły koopereek
Ja jej nie skrzywdzę. Napisze jej dokładnie ze szczegółami , wytkne wszystkie błedy w stylu i podpowiem jak je naprawić. Kurcze , znam się na tym no. Sam też kiedyś byłem przeciętniakiem a teraz ciacho się ze mnie zrobiło bo wiedziałem jak sie odmienić. ehhh ... mam nadzieję że wkleisz fotkę :)

Gość taka jedna1251
zgadzam sie z synem supermana tego wlasnie boje sie. wszystko slowa biore do siebie,.. Niechce znowu plakac nie i juz

Gość wesoły koopereek
taka jedna ... Jeżeli wkleisz fotkę to ci to wynagrodzę lepiej niż ci się wydaje , zobaczysz . Zdobądź sie na odwagę :) Sama zobaczysz że samo to że wkleisz tu fotkę doda Ci pewności siebie i w pewien sposób Cie otworzy na innych ludzi :) Dowiesz sie prawdy o swoim wyglądzie i na twoje szczęście dwoeisz się także jak zrobić żeby się zamienić w prześliczne słonce :) Daj sobie szansę dziewczyno ! Na ulicy gadaja głupoty , tym bardziej ci którzy cię znają bo tacy zawsze mówia to co im emocje podpowiedzą a nie rozum. My cie nie znamy więc powiemy Ci prawdę :) Dawaj fotkę kochanie :) szybciutko :)

Gość syn supermana
Po kilku postach juz potrafisz stwierdzic kto ma jaki charakter ? - a to ciekawe. Byly tutaj przypadki ze ktos wysylal zdjecia tylko do 3 czarnych nickow z dlugim stazem i potem znajdowalo sie na forum, oczywiscie wszyscy byli niewinni.Jest tutaj jedynie kilka osob ktore wie jak wygladam, ma moj telefon i widzielismy sie na zywo tylko ze znam ich kilka lat a nie 5 minut.

Gość Do takiej jednej
Ja mam podobną sytuację, nikt mnie nie chce.

Gość taka jedna1251
I moze nie chodzi tutaj o wyglad bo moze nie jestem az tak brzydka ale o cos innego...

Gość taka jedna1251
do takiej jednej nie sadzilam ze jest jeszcze ktos w podobnej sytuacji co ja.. Bo jak widze do okolo to kazdy jest szczesliwy nie sa sami..

Gość wesoły koopereek
taka jedna --- nie będziesz płakała :) Na pewno nie z mojego powodu :) No chyba że ze szczęścia :) Wklej fotkę słonko :) KUrcze no ... taka fajna dziewczyna z Ciebie a taka niedostępna :( Nie rób tak bo zawsze będziesz sama :( Ja ci pomogę misiu, wielu dziewczynom doradzałem i były mi później wdzięczne :) Jeżeli to prawda co napisałas o sobie że masz takie wymiary i jesteś blondynką w dodatku to nie ma mowy żebyc była brzytka. Brzydka to może być otyła siwiejąca piegowata anemiczka albo kosciotrup z trądzikiem i wyłupiastymi oczami. Wklej fotkę skarbie :)

Gość hehehehhh
jestem, widze, ze koperek nie odpuszcza:)

Gość taka jedna1251
wesoly koopereek Nieznam Ciebie i nieweim na co Ciebie stac i nie wysle koniec amtu. taka jestem naprawde jak w opisie.. Tyle musi wystarczec

Gość Do takiej jednej
Jakbym siebie słyszała. Tak samo uważam, nie raz jak widzę jakieś grupki to się mi serce kraje bo ja nie mam nikogo. Tyle moich starań na nic.

Gość wesoły koopereek
taka jedna --- jasne że problem nie jest w twoim wyglądzie. Problem sama sobie stwarzasz !!! Nie ufasz , marudzisz , robisz z siebie taką ciapowatą szarą mysz. Trudno żeby ktoś taka chciał. Musisz mieć jaja babo :D No wiesz .... z polotem bądź :) Wklejaj fotę ale to już :D Po kilku minutach zmienie twój wizerunek. Ola , ja nie przestanę :D Jestem strasznie upierdliwy :D

Gość Do takiej jednej
Podałabyś mi swojego maila to do Ciebie napiszę.

Gość taka jedna1251
dzieki jestem ciapowata mysza i tak juz zostanie

Angellss - musiałem iść po herbatkę w moim małym litrowym kubeczku :P Swoją drogą jesteś naprawdę atrakcyjną kobietą. Jeśli mogę spytać to ile masz lat?? Takajedna - nie smuć się, możesz pokazać nam swoją fotkę nie bój się tu jesteś anonimowa