Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeea85

Kto pomoże wybrac?

Polecane posty

Gość meeeea85

Włochy czy Chorwacja ,co polecacie na wakacje w tym roku ? Ltóry kraj bardziej bedzie interesujacy dla młodego małżenstwa.

Gość meeeea85
hej hej pomoze ktos?

jak ci mam pomóc jak nie wiem czego oczekujesz od wyjazdu :o jak chcesz nad wodę to jeden kij gdzie pojedziesz :o

Gość meeeea85
poznac kulture oczywiscie ,pobawic sie :) który kraj pod tym wzgledem bedzie bardziej interesujący, bo zeby nad wode to masz rację mogę nad pobliskie jezioro :D

jeżeli chodzi o kulturę i rozrywkę to na pewno włochy...chodź strasznie zatloczone plaże i gebelsy na każdym kroku

Wlochy sa cudowne piekne i klimatyczne. Z Chorwacji pamietam tylko kamienista plaze...niekoniecznie wygodna... Italia jest cudna.

Gość meeeea85
tez sie zastanawiam bardziej nad Włochami ,chyba własnie ze wzgledu na te plaże .Słyszałam ze Chorwacja ma kamienisto zwirowe plaze no i Włochy chyba oferuja bardziej interesujacy wypoczynek dla młodych osób ,puby ,dyskoteki itp .Chorwacja kojarzy mi się ze straszymi albo ze spokojniejszymi urlopowiczami ale to moze skojarzenia .We Włoszech miałabym zamiar przebywac w Bibione ale nie moge znalesc opini o tej miejscowosci .W Chorwacji stawiam na Zadar

Gość meeeea85
No I NAJWAŻNIEJSZE!!!!! Jaka kuchnie preferują Chorwaci? Wloska mi bardzo smakuje ,natomiast jak jest z kuchnia Chorwacka?