Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość italo disco

a ja sie zakochalam! ze wzajemnoscia!

Polecane posty

Gość italo disco

jestesmy razem ponad 3 miesiace, znamy sie pol roku prawie. jest inteligenty, przystojny, pomyslowy, swietny w lozku (ma niesamowite przyrodzenie tez :D) i w ogole jest idealny. jest tak cudownie! taka jestem szczesliwa i wiem, ze on tez :)

Gość nie innna
ideałów nie ma. Poczekaj jak ex zaoferuje mu sotry sex, od razu ciebie zostawi:D sex i kasa, to ważne dla facetów.

A ile macie lat?:D Ja z moim też jestem 3 miesiące, i mogę wszystko to samo powiedzieć :D Jestem najszczęśliwsza na świecie teraz :D

Gość iaiaiiaiaiiaia
zazdroszcze :(

Gość italo disco
jego jedyna ex jaka mial jest jakies 1000km od niego :) ja mam 24 lata, on ma 22 :)

Gość no jak jest inteligentny
to raczej nie będzie z tobą.

Gość pytajacadziewczyna666
a co robiliscie przez ostatnie 3 miesiace

a ja chcialabym sie zakochac, ale nie umiem. ale tez ma duzego :classic_cool: i jest mega przystojny :classic_cool:

Poczekaj jeszcze 3 i bedzie mial pewnosc, ze nie odejdziesz od niego i już nie będzie tak cud,miód i orzeszki ;)

Gość italo disco
jest a ja tez nie jestem glupia :D jak to co robilismy przez ostatnie 3 miesiace? strasznie duzo tego bylo :)

Gość italo disco
co wy tacy pesymisci jestescie?

bo mówisz ze znacie sie 6 miesiecy..a jestescie ze soba od 3 to co robiliscie przez pierwsze 3??

Gość Runner ...
przez ostatnie 3 miesiące ją dupczy ... jeszcze chwila i będzie topik ..."wykorzystał mnie"

ogolnie to gratluje i zazdroszcze;) napisz co to sie działo przez pierwsze 3 miesiace

Gość nie innna
przez 3 miesiące uprawiał ostry sex z ex, która była jego.

Gość italo disco
ze swoja byla nie jest od ponad roku. najpierw sie poznalismy u kolegi na imprezie, potem znalazl mnie na fejsbuku, tam rozmawialismy na czacie, ale nie podobalo nam sie wiec przerzucilismy sie na skypa, po jakis dwoch miesiacach sie poszlismy razem do kina i potem na "piwo". on placil kino, ja piwo; obydwoje studiujemy. wczesniej on chcial sie spotkac a ja nie mialam zupelnie czasu, mialam kupe roboty. a potem pojechalismy do domu na 3 tygodnie na swieta, ktore spedzilismy cale praktycznie na skypie. gdy wrocilismy spotkalismy sie raz, potem mielismy egzaminy i trzeba bylo sie uczyc. i po jakims czasie spotkalismy sie na kolejnej imprezie, po ktorej odprowadzil mnie do domu, wszedl na herbate, pocalowal a w koncu poszedl do siebie :) a potem juz zaczelismy sie regularnie spotykac :)