Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

no przutulanki nic nie daly... odkurzanie i myscie podlogi tez nie... nawet remont nie pomaga ;) uparta ta moaj cora :)

chodzenie po schodach, ciepla kapiel i sex :) juz niedlugo i zobaczysz ze to szybko pojdzie i jeszcze zatesknisz za ciaza :)

vi- brzuszki zacznij robic:D a mnie dzis zaczelo podbrzusze kluc no i w lazience plamienia no wiec lipa w tym cyklu:) jeasli sie nie rozkreci do piatku to powtirze tesciora ale raczej nic z tego:)

No i jak tam dziewczynki? Ja znowu strach od nowa. Bo niby serduszko bilo na usg itd, ale ciagle zadnych dolegliwosci, zadnych nudnosci, piersi nie bola. Mam nadzieje ze serduszko nie przestalo bic. We wtorek mam kolejne usg. Bo wiecie zbliza sie czas, akurat jak poronilam pierwsze, no wiec podwojny strach teraz.

Anitia bedzie dobrze :) ja tez dlugo nie mialam objawow... pojawily sie chyba dopiero jak ze strachu sama je sobie wkrecilam :) zobacz ile kobiet nawet nie wie, ze sa w ciazy, bo nie maja objawow... moze to i ilepiej, bo latwiej zniesiesz ciaze :) a ja nadal w dwupaku... konczymy remont pokoju dla malej i czekamy az raczy zechciec w nim zamieszkac ;)

vi spokojnie:) ja to na twoim miejscu dopiero bym sie zaczela stresowac po uplywie 40tc;) no a ja nie mam nadal tej maply wstretnej:/ test dzis powtorzylam z rana i dupa blada...jedna krecha.....no i pobolewa podbrzusze lekko cycki 40dc i nic nic nic...w przyszlym tygodniu ide do gina bo cos tu nie gra:/

no niby jeszcze trochę czasu do 40tc, ale ja juz sie doczekac nie moge... ciaza jest donoszona... mala duza i zdrowa moze juz sie urodzic, tylko cos jej sie nie spieszy, mimo ze lekarz gadal, ze urodze kolo 38tc... no coz czekamy... dzisiaj zastosujemy przyjemny "przyspieszacz" porodu, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

ehh poki co nadal jestem w dwupaku... remont pokoju skonczony :) a Wy gdzie sie podziewacie ??

A ja dzis z nowu na usg ide, a nastepne bede miala dopiero 17 lutego, jak oczywiscie nic przykrego sie pomiedzy nie wydarzy. NO i nie wiem na ile sobie to wkrecam a na ile to prawda, ale od dwoch dni mam mdlosci. Chyba ...

anitia jest dobrze :) nie w kazdej ciazy sa mdlosci i inne objawy, takze nie nakrecaj sie bez sensu... dzidzius rosnie i jest zdrowy :) daj znac jak po usg :)

Moj wielkolud ma juz 15.1 mm :) serducho bije mocno :) wg usg to 7w6d a wg obliczen z ostatniej miesiaczki 8w2d. Ale pani doktor powiedziala ze to co mamy na usg to trzeba brac tak plus minus 5 dni, czyli wlasciwie wychodzi to samo. :)

strasznie sie ciesze :) widzisz wszystko jest i bedzie dobrze :)

anitko- super, dbaj o siebie :) to normalne ze sie boisz.... A mi sie malpa na amen rozkrecila w sobote i niedziele ze umieralam z bolu:) no i kolejny cykl przede mna:) trzymajcie kciuki:) vi- ty jeszcze ciezarna? A gdzie reszta staraczek?:)

no ja nadal w dwupaku.... tylko od rana mam takie lekkie cmienie jak na okres... ale nic sie nie nasila takze pewnie nadal nic z tego...

czesc kochane u mnie nadal nic w tym miesiacu nic nie bralam itd dzisiaj mam 19 dc i bylam u gina ( dopiero teraz bo byl na urlopie) zrobil usg i stwierdzil ze nic sie tam nie dzieje i do tego badanie krwi i wyniki ze owulki nie bylo wiec zastrzyki od dzis do wtorku i inseminacja zdziwilam sie ze bez wywolania @ a moze i dobrze. Ostatnio mam dolka z tego wszystkiego przedwczoraj sie z mezem poklucilam ze ta cala presja jest na mnie i ze go wogole nic nie obchodzi itd. no coz . juz sie zaczynam zastanawiac czy nam sie uda....

niki-doskonale cie rozumeim, tez przez to przechodzilam, ale chyba u mnie luz sie bierze z tego ze ja juz przeszlam ciezka droge i teraz tylko wizyta kontrolna u gina i bede walczyc dalej o ciaze

trzymam za Was dziewczyny kciuki :) z calych sil Wam kibicuje, zeby wszytsko bylo dobrze :) co dzisiaj dobrego robicie na obiad ?? u Was tez taka marna pogoda ?? szaro i pada ?? brrr az sie wychodzic nie chce...

vi-ja siedze w pracy a tak mi sie nie chce ze szok.....no i rzeczywiscie jest szaroburo masakra.....nic tylko sie zdolowac;) A na obiad? kotlety sojowe i jakas salatka:)

mmm pycha uwielbiam kotlety sojowe :)

ja tez chociaz slyszalam ze kobitki nie powinny sie tak bialkiem z soji opychac bo to zle dziala na hormony i na plodnosc czy cos...ale...co tam....nie zajadam sie codziennie wiec nie ma problemu:) vi - jak cie bedzie jak na okres bolalo tak ciagle to znaczy ze sie zaczyna:) trzymam kciuki za szybkie i malobolesne rozwiazanie:) Dziewczyny staraczki gdzie jestescie? co tak cicho? [poprzenosilyscie sie gdzies czy jak? mi sie malpiszon konczy wiec od dzis zaczynam molestowac mojego meza:)

tez tak mysle, ze jaks ie cos czasem zje to nic zlego sie nie stanie :) raz to nie zawsze :) a boli mnie jak na okres, ale nie caly czas... takze ciagle czekam... dzisiaj sie zaczyna 40 tydzien,a jej sie wcale nie spieszy... no wlasnie gdzie sie podziewa reszta dziewczyn ??

ja przed pierwsza ciaza imprezowalam i palilam i wogole nie dbalam o to co jadlam albo pilam prace mialam na na rozne godziny i sie udalo bez zadnego problemu za pierwszym razem a teraz nie pale od 4 lat nie pje odzywiam sie dobrze i co i nic wiec nie wierze ze kotleciki sojowe moga ci zaszkodzic :) Vi a kiedy masz sie stawic na wywolanie porodu?? ile ci zostalo??

w poniedzialek mam wizyte u swojego lekarza... jak do 27 stycznia nie uridze to zaczne chodzic na ktg do szpitala... i jesli do 3 lutego nic nie ruszy to poloza mnie na patologii na obserwacje i ewentualne wywolanie... takze mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie i urodze do konca stycznia...

no wlasnie zaden sposob nie dziala... juz chyba wszystkiego poza olejkiem rycynowym probowalam...takze nie zostaje mi nic innego jak czekac... a dzisiaj dostaje szalu... spie caly dzien z malymi przerwami... jestem glodna i mnie mdli, a wdodatku jestem taka wsciekla, ze moglabym dziure w scianie zrobic... wrrrr

oj vi to juz musisz urodzic , bo to juz oznaki tego ze ejstes zmeczona:) trzymam kciukasy i infromuj nas. Laski gdzie jestescie? z kim mam pogadac ?

ja tu jestem i ciagle zagladam z tego wszystkiego nie mam juz ochoty na sex wydaje mi sie to juz bezsensowne..... juz nie wiem co ja bym mogla zrobic jak i tak wszytsko co robie nie ma zadnego wplywu na rezultaty czuje sie taka bezsilna i bezuzyteczna..