Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

monia sliczna :) bralam pod uwage dokladnie ta sama sukienke :) tylko nigdzie w salonach jej nie bylo, a jakos balam sie szycia, wolalam kupic cos co przymierze i juz jest gotowe :) a tak czy siak czekalam dlugo na przywiezienie sukni do salonu... dobra rada nie kupuj za wczesnie... ja ze strachu, ze sie nie wyrobie kupilam 2 miesiace przed slubem i w dzien slubu okazalo sie, ze jest juz o 2 rozmiary za duza :/

monia przepiekna ta suknia ktora [poslalas pierwsza ale moja rada nie kupuj i tej osoby ja to zrobilam i na 3 dni przed slubem nie mialam sukni zamowilam 3 miesiace wczesniej i przyszla na tydzien przed slubem i wogole nie wygladala tak jak miala inny material inny kroj itd wiec ja odeslalam i mi przyslala 3 suknie ktore nie byly w moim rozmiarze wybralam ta co mialam i dalam do przerobki kup cos co mozesz przymierzyc i wiedziec co kupujesz albo zamow wczesniej zebys miala czzas odeslac i kupic cos innego.

Niki dzięki za rade. podałam tylko link jaka mi sie podoba,w ciemno kupować nie będe. Ja musze dotknąć,10 razy przymierzyć. Suknia troche kosztuje wiec trzeba sie zastanowić, :)

a u mnie ok czuje sie swietnie calkiem inaczej niz przy pierwszej ciazy byle by tak zostalo jeynie jestemm bardzo zmeczona i ok 14 musze sie polozyc na godzinke i ciagle jestem glodna a tak poza tym ok

no to super,że samopoczucie ok :) he he zbliża sie Twoja godzina drzemki :)

u mnie teraz jest 11 w nocy i tak dlugo wytrzymalam czas spac rano trzeba wczesnie wstac

A ja jutro mam usg, boje sie. Mam nadzieje ze jest ok i w sumie z jednej strony wiem ze jest ok, ale jednak i tak sie boje. Ale nie moge sie doczekac zeby zobaczyc moja kruszynke.

Anitia spokojnie,nie denerwuj sie. Będzie dobrze,inaczej być nie może! Ale i tak będe trzymała mocno kciukasy i po wizycie melduj sie co i jak,ok ? 👄 ❤️

anitia ten strach przed kazdym usg jest chyba normalny... ja tez zawsze do gabinetu wchodzilam z dusza na ramieniu... i jak tylko lekarz wlaczyl usg patrzylam mu na twarz ze strachem czy on sie nie denerwuje... wszystko bedzie dobrze :) teraz juz tak byc musi :) daj znac jak po usg :) juz niedlugo bedziesz wiedziala kto mieszka w brzuszku :) super :) monia dzieki za mile komentarze odnosnie Hani na nk :)

Vi nie ma za co:) Hania to taki cukiereczek słodziuchny :) aby Ją całować :) Anitia ❤️

no wczoraj nie byla wcale takim cukiereczkiem slodkim... nie wiem czy to przez to ze zaczelam podawac wit D czy po prostu miala zly dzien... ale caly dzien marudzila i plakala, jadla po 10 ml i znowu plakala... nic nie bylo w stanie jej na dluzej uspokoic... koszmar... nie spala od 15 do 24... po kapaniu sie troche uspokoila i zasnela o 24... wstala dopiero o 4:30, pozniej o 7:30 i teraz dalej spi... strasznie padnieta byla, bo nigdy z rana nie spi...ehh jeszcze dzisiaj nie dostala witD ale az sie boje co z tego bedzie... Anitia czekamy na info :) a gdzie reszta dziewczyn ?? tralalala, gdzie sie podziewasz ?? juz nawet Ty nas opuscilas...

anita czekamy na wiadomosci ale napewno bedzie dobrze vi niestety tak to jest ze dziecko ci nie powie co jej dolega moze miala zly dzien moze meczyly ja gazy albo kolka zobaczysz jak bedzie dzisiaj jak cie cos nie pokoi to idz do lekarza chodzby dla swietego spokoju zebys ty byla spokojna

niki a jak tam u Ciebie ?? kiedy idziesz podgladac Swojego Groszka ??:)

ide w srode juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze wszystko ok na poczatku swirowalam czy wszystko ok i jak jak wytrzymam w tej niepewnosci ale jakos teraz jestem spokojniejsza i wierze ze wszystko bedzie ok :)

niki musi byc dobrze :) zazdroszcze tego usg :) mi czasem brakuje brzuszka i calej tej ciazy...

Hej dziewczynki. Juz duzo duzo spokojniejsza. Bylam dzis na usg. Moja fasoleczka zdrowa, machala raczkami, troche leniwa nie chciala sie bardzo ruszac, dopiero po malej stymulacji przez naciskanie brzuszka zaczela skakac. Ale juz ma 6,5 cm. Tak fajnie bylo na nia patrzec. Nie moge sie doczekac zeby juz moc ja przytulic. No i to bylo fantastyczne patrzec na mine meza podczas usg, chyba dopiero do niego dociera ze taka mala istotka rosnie mi w brzuchu. Niki bedzie dobrze, musi byc. Trzymam kciuki.

Anitia super wieści,ciesze sie ogromnie :) kiedy następne usg? pozdrawiam :)

Nastepne usg dopiero na poczatku kwietnia, jakos po 10stym, bo do 10tego jestem w polsce na urlopie, ale pewnie tam sie wybiore na usg, zrobie sobie 3D albo 4D. :)

anitia strasznie sie ciesze z Twojego szczescia :) ehh jak tak slucham to powaznie mi brakuje ciazy ;) a po porodzie sie zarzekałam, ze nigdy wiecej ;)

oj chyba mi hormony swiruja ;) raczej specjalnie nie bedziemy sie teraz starac o drugie dziecko... poki Hania nie nauczy sie chociaz sama z kibla korzystac ;)

Vi - chyba popraw sobie opis w stopce, bo juz nie jestes mama przyszlej dizewczynki tylko terazniejszej :) no chyba ze jest cos, czego nam nie powiedzialas hjihihi

Oj chyba mi sie cos przywidzialo :) hehe no to chyba ja mam zwidy, moze za rano jeszcze jest ;)

hehe no chyba masz zwidy ;) opis juz dawno zmienilam ;)

anita super ciesze sie bardzo ze wszystko ok ja sie juz nie moge doczekac srody tak bardzo chce zeby wszystko bylo ok czyje sie swietnie i to mnie martwi bo w poprzedniej ciazy czulam sie tak zle wymiotowalam caly czas odwodnienie szpital a teraz jedynie jestem zmeczona

niki bez nerwow kazda ciaza nawet u tej samej kobiety przebiega inaczej :) na pewno wszystko jest super dobrze i twoj groszek rosnie w sile :)

niki bedzie dobrze, jak czytalas wczesniej wiesz, ze ja nie mialam kompletnie zadnych objawow ciazy, a teraz juz 14 tydzien i wszystko ok, wiec jak widzisz nie musisz sie zle czuc zeby dzieciatko bylo zdrowe i rozwijalo sie ok. Jestesmy ciagle z toba, pamietaj i dawaj nam znac jak juz zobaczysz malenstwo.