Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

2010/2011 Rozpoczynamy starania!

Polecane posty

Dziękuje Wam dziewczyny:) Wiem, że nie powinnam się denerwować ale nie jest to łatwe. W Przyszłym tygodniu idę do lekarza to może się trochę uspokoje. Na razie mam mały problem z jedzeniem zwłaszcza rano i tylko bym spałam:)

Gość dorociaaa.
nicol gratuluje ;) super ;)

to super :) powoli do przodu :)

:) ulżyło mi wiecie:) pytałam sie babki czy jak schudne dużo to będzie mi ją mogła dopasować powiedziała,że nie ma problemu :) jak Hania?

Hania nadal zlote dziecko :) ma niecale 2 miesiace a dzisiaj przespala cala noc :) od 23 do 7 :)

moni-ja w listopadzie wybralam sukienke a dopiero w maru laski mi szyly a w maju mialam slub;) zareczylismy sie pol roku przed slubem, wiec nie ma az takiego cisnienia;) a juz w ogole jak bedziesz miala juz gotowa kiecke to nie bedzie problemu;) takze no stress;) my kupilismy tytanowe obraczki ktore koszowaly na 700zl;) i zdjeli nam miare w sklepie i idealnie pasuja wiec nie ma problemu;)

oo monia wlasnie doczytalam ze juz masz suknie;) nicol- super wiesc:) pierwsza ciaza zawsze stresuje na maxa ale trzeba byc dobrej mysli:) nie dzwigaj pod zadnym pozorem!!!!! nie przemeczaj sie i pozwol sie zagniezdzac zarodkowi:) te 12 tygodni to wlasnie najwazniejszy czas:) musisz sie liczyc ze wszystkim, ale wierzyc ze bedzie dobre:) ja dzis koncze 7my tydzien. w srode wrocilam ze szpitala bo leciusienko plamilam krwia i dostalam kroplowki rozkurczowe:) no i dolozyli mi clexane lek przeciwzakrzepowy w zastrzykach i codziennie klocie w brzuch;) podobno pozwala sie lepiej zagniezdzac i wspomaga lozysko bo rozrzedza krew:) juz jest wszystko dobrze, tzn lekkie brazowe brudzenia ale lepiej:)i leze:)

tralalala dbaj o siebie :)

dbam, dlatego pojechalismy do szptala. Moj maz mnie namawial zebym polezala i zobaczyla co sie bedzie dziac, ale ja wolalam jechac, miec badanie i usg. Mysle ze badanie dodatkowo mnie podraznilo bo w niedziele bardziej krwawilam. Ale usg wzsylo idealnie badanie tey. Dostalam leki pryeciwkrwotocyne kroplowe roykurcyowa i teray jestem w domu i leyeŁ= i jest duyo lepiejŁ= w srode mam wiyzte u swojego gina, yobacyzmz co powie:))

trzymam kciuki za Twojego Groszka :)

trzymam kciuki bedzie dobrze ja pierszej ciazy tez plamilam ok 6 tygodnia i nie bylo problemu. i jakos pierszej ciazy bylam spokojniejsza myslalam co ma byc to bedzie i ze bedzie dobrze. a teraz caly czas sie martie zeby bylo dobrze moze dlatego ze zajelo nam to ponad 2 lata tym razem i chyba bym tego nie przezyla jak by sie cos stalo. ale trzeba myslec pozytynie.

a tak wogole to wygladam jak wieloryb tzn jak na 10 ty tydzien a najlepsze jest to ze moja waga stoi nie przytylam nic a brzuch mi sie tak poiekszyl nie za wczesnie troche??

zaraz jak wieloryb... w ciazy jestes to jak masz wygladac... a kazda ciaza inna, niektore babeczki w ogole nie maja brzucha po innych od pierwszych tyg widac, takze na pewno nie za wczesnie widac Twoj stan... brzuszek rosnie w swoim tepie :)

niki- to jelita moga byc;) ja tez tak mam;) co do plamien to tez w zasadzie jestem dobrej mysli:) czuje sie coraz lepiej, acz mdlosci mi sie pojawily ale nie wymiotuje:) slodkie rzeczy dla mnie to obzydlistwo;)

jak na 3 misiac to wieloryb wygladam tak jak wygladalam pod koniec 4 miesiaca w pierwszej ciazy. czytalam ze w drugiej ciazy wczesniej idac itd ale az tak?? szczegolnie ze nic nie przytylam.

Kochana, ja jestem w pierwszej ciazy a wygladam juz jak conajmnie 6 miesiac. Hehee. Juz od 9tego tygodnia musialam kupowac ciuchy ciazowe wiec sie nie przejmuj kochana. To znaczy moze ze masz duzo wody i dzieciatko ma gdzie plywac :)

Gość dobociaaa.
czekanie na @.. ;)) dzis 31dc..

dorcia-pisz co u ciebie:) ja jutro o 16:00 mam wizyte. Trzymajcie kciuki. Mi sie mdlosci zaczely ale porcelanyu jeszcze nie przytulam;) Mam nadzieje ze moje dziecie sie rozwija i to dobrze!!

hmm ja ostatnio widzę tu monologi prowadzę...ewentualnie z monia rozmawiam... no cóż... chyba pora zmienić forum, bo staraczki omijają moje posty, a ja się już przecież nie staram :/

vi- co masz taki wisielczy humor? na tym form i tak 3 max 4 osoby sie udzielaja;) ale milo wiedziec co u was:)))

nie, mam wrecz bardzo dobry humor... ale przeczytaj sobie kilka postów wstecz... nawet Ty sama odnosisz się do wszystkich poza mną... hmmm moze moich postow nie widac :/ i tak zagladam tu z sentymentu, bo ja i monia jestesmy tu praktycznie od poczatku...

Vi - a ja????? Ja to co? Przeciez tez tu jestem i TObie zawsze odpisuje. Widzisz jak ten czas leci, jeszcze nie dawno sie starlas, a tu juz Hania ma 2 miesiace. :) Ja jak zwykle w panice czy wszystko ok. Ale juz za poltora tygodnia jade do polski i bede miala usg. A wczoraj wieczorem moja kolezanka urodzila synka. Tak strasznie sie ciesze, fajnie jej ze ma juz malesnstwo przy sobie. Traalala oczywiscie ze twoje malenstwo jest cale i zdrowiutkie i sie rozwija cudownie. :)

a ja mam dola i to pozadnego wlasnie wrocilam ze szpitala. po poludniu dostalam takiego lekkiego plamienia postanoilam dmuchac na zimne i pojechalismu do szpitala tam pobrali mi krew zeby spradzic bete i zrobili usg. wedlug usg to nie jestem w ciazy i ze prawdopodobnie ciaza nie rozwinela sie od 5 tygodnia ( czyli 5 tygodni temu) wiec ja w ryk poplalkalam sobie dobre 2 godziny. po 6 godinach w szpitalu dali mi yniki bety i wedlug tego to jestem w 10 tygodniu i ze wynik bardzo wysoki. I co wy na to?? Jak ciza obumarla 5 tygodni temu to dlaczego beta taka wysoka i ja mam wszystkie oznaki ciazy?? Lekarze stwierdzili ze oni nie wiedza czy jestem w ciazy czy nie i ze mam powtorzyc bete i usg w przyszlym tygodniu zeby sprawdzic co jest grane!!! Ja sama nie wiem co mam myslec bolu nie mam i nie krwawie tylko takie lekkie plamienia

Vi kochana nie smutaj sie,też jak pisze to czasem nikt mi nie odpisze ani nic.... tez mam sentyment do tego tematu,w końcu sama go założyłam ;) jak u Ciebie z karmieniem? unormowało sie? pewnie na spacerki chodzicie aż miło :) :) :) Niki nie wiem co napisać,nie rozumiel lekarzy. Bądź dobrej myśli,jestem myślami z Tobą. a ja umieram,@ przyszła... eh.... dziś byłam złożyć pit-a i facet w okienku mi mówi,że nip na picie jest mojego brata,a ja aha. wiec telefon do mojej bratowej i rzeczywiscie,nip mojego brata. A najlepsze jest to,że wszędzie podawałam nip mojego brata :o i przedtem jak sie rozliczałam w skarbówce to jakoś nie zauważyli że zły nip??? burdel w papierach mają :o i chciałam wpłacić zaliczke na suknie,pobieram pieniądze z bankomatu a tam wyświetla mi sie,że karta przeterminowana :o co za dzień :o

anitia nic sie nie martw na pewno wszystko jest dobrze i maluszek szczesliwy sobie plywa :) teraz na usg to juz powinnas poznac plec, no chyba, ze wstydliwy i sie schowa ;) jak bedziesz wiedziala daj znac :) chociaz mam przeczucie, ze to bedzie dziewczynka :) tralalala no jakos takie odnioslam wrazenie... zreszta nie pierwszy raz :/ w sumie Was rozumie, bo moje problemy poki co nie dotycza staraczek, ale wszystko przed Wami ;) mdlosci to nic fajnego, ale ja dzieki nim schudlam prawie 12 kg ;) no i ponoc sa oznaka wysokiego hormonu i silnej ciazy :) bedzie dobrze :) niki nie wiem co powiedziec :/ beta jest najbardziej miarodajnym badaniem, bo jak rosnie to i ciaza rosnie... trzymaj sie dzielnie i mysl pozytywnie :) daj znac jak cos bedziesz wiedziala, a ja wierze, ze musi byc dobrze i trzymam kciuki :) monia no czasem sie zdarzają takie pechowe dni... z tymi urzedami to wszedzie tak jest... niepojete jak mogli rozliczyc pit w zeszlym roku skoro byl zly nip :/ dziwny kraj... a suknie zdazysz zamowic :) dziwne, ze bank nie przyslal nowej karty, u mnie zawsze na kilka tyg przed koncem waznosci starej przychodzi nowa... co do karmienia to Hania od miesiaca jest tylko na mieszance... nie chciala ssac i stracilam pokarm :/ ale jest zdrowa i to najwazniejsze :)