Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

Dobry Wieczór ;)

Polecane posty

Gość generalnie rzecz biorąc
z gracją przegrywam :-o

o tu i tam i gdzie być nie powinnam i no... :classic_cool: nie uczyłam sie, zamierzam dopiero :( :P

no co Ty,dopiero sie pojawiłeś a juz spadasz :( nie rób mi tego 😭 ale jak to od roku jesteś na kafe? no nie gadaj,ja jestem od 4 :P

oj,nie bądź taka tajemnicza :classic_cool: mi nie powiesz? :P NMW jeszcze dawniej nie było,to moge ją póki co zastępować w roli F :classic_cool: no,ja sie już uczyłam,ale jeszcze dalej miałam sie uczyć,ale tak zaglądnełam na kafe i juz sie nie wyplącze :( :classic_cool:

o co się z nią dzieje? :P ja też zamierzam sie uczyć... no ale skoro juz włączyłam komputer to nie wypadało nie zajrzeć na kafe...:classic_cool: więc jesteśmy tu 2 ;)

noo,w mieście,w bardzo duużym mieście,gdzie parków jest wiele,ale ja nie byłam w parku ino nad Wisełką ;)

a czy wspomniałam gdzieś o pogrzebie? :classic_cool: poszłabyś na moim miejscu? u mnie nikt z rodziny nie szedł,a zresztą po co sie dołować pogrzebami :(

ja bym chyba też nie szła, tłoczno i w ogóle, w tv można zawsze obejrzeć :) Kraków fajny? bo nigdy nie byłam :(

noo,kraków rulezz ;) dla mnie to najlepsze miasto, w Warszawie nie byłam nigdy... widze,że zdjęcie zmieniłaś,no prosze :) a gdzie Twój jelonek? :(

a jelonek, no nie wiem, chyba nikt na niego uwagi nie zwracał i miejsce zajmował :P Ja w Warszawie no czasem bywam, chyba nie mogłabym tam mieszkać, moje małe miasto najlepsze :P