Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facettt

Gdzie sie spotykacie z kochanka-kochankiem

Polecane posty

Mozesz szukać na tablica pl mieszkania na godziny i wyswietli sie wszystko korzystałam juz kilka razy i bylo ok

no widziałam tak właśnie i sporo jest tych ogłoszeń i całkiem dobrze to wygląda, no ale chyba poczekam az facet zorganizuje moze to mieszkanie ;) (zadzwoni,wywie się wszystkiego ;) )

Wszystko w ogłoszeniach jest opisane płacisz i nikt nie wnika masz całe mieszkanie do dyspozycji a sa naprawde fajne mieszkania za nie wielkie pieniądze i nie musisz sie ukrywać w lesie czy gdzie indziej polecam super sprswa

Gość akacja85
tez mialam ten proble, w sumie do teraz jest. ;/ Zazwyczaj pensjonat jakis,sprawdzone , nawet tanio bo z łazienka okolo 50zł nocleg, bez łazienki 35 zl. albo plaza:)

Gość akacja85
dodam jeszcze, ze takie sprawy czysto techniczne powinien załatwic facet sam. Słąbo jesli nie masz pomysłow. ja bym Ci podziekowala szybko jakbym sie zorientowala, ze jestes "emo" :)

Ja z kolezanko si bardzo dobrze dogadujmy zawsze to ja spotkanie załatwiam polecam i jesteśmy zadowoleni czasem na szybko robimy to w aucie i tez nie narzekamy

Gość gość
My z warszawy jeździmy do Jachranki

Gość gość
Co to jest"emo"?

Po cholere do Jachranki? W Wawie pelno hoteli, od 100 pln juz mozna. Nie chcialoby mi sie bawic w jakies dziwne akcje typu mieszkania i szukanie kamer..

Gość gość
Ja spotykam sie u siebie w mieszkaniu, bo moj pracuje za granica i co kwartal systematycznie przyjezdza to przez ten czas bzykam sie z doswiadczonym facetem rozwodnikiem a jest wspanialy i bardzo wytrzymaly. Nie ma za duzego ale za to ma dosyc grubego,gdy wchodzi wemnie to troche czuje bol ale jak juz mi sie pzizda dopasuje to jest bosko bo mam zaraz orgazm a pozniej to jedie mnie zaje..cie

Gość gość
Kurnik to bierze swoje do koninek...

Gość gość
co znaczy kurnik do koninek,?s

Gość gość
Wszędzie można , ale hotel konieczny, kochanka musi kosztować:)

Gość PLeiades
Ja polecam w spychaczu na budowie.

Gość gość
Ja mam u nas w domu przy mężu w trójkacie.

Gość gość
idzcie sie leczyc, albo pomodlic, czemu krzywdzicie meza lub zone? tylko po to vy z********* przy drzewie, jak jakieś lesnie zwierzeta , a nie cywilizowani ludzie.zal mi was

Gość gość
W hotelu,u mnie w domu,w samochodzie,jak jest cieplo na kocyku w lesie.

Gość gość
Zdecydowanie w hotelu, jakimś mało znanym, troszke oddalonym od miejsca zamieszkania i nigdy nie pokazuje się razem. Jedna osoba czeka w pokoju droga wchodzi niepostrzeżenie. A potemto już raczej nikt nam nie przeszkodzi. Praktykujemy to od zawsze tzn. od roku

Gość gość
U niej w domu od 3 lat.

Gość gość
Spotykamy się już 5 lat, co najmniej 2 razy w miesiącu. Zawsze w prywatnych pensjonatach, mamy kilka z których korzystamy z naprawdę dobrymi warunkami i z nienatrętną obsługą.Oboje jesteśmy w małżeństwach i taki układ nam odpowiada.

Gość gość
A maz o tym wie??

Gość gość
Mężowi to rogi rosną aż sufit nimi rysuje i jak się dowie, ze ma żonę łajdaczkę, to wpierdziel jej taki spuści, że nie będzie musiał jej wywalać z domu, bo szmata sama zwieje ze strachu

Gość gość
zdradzani mężowie powinni lać po mordach te swoje nic warte żonki lafiryndy to może by je nauczyli wierności

Gość gość
Nie mam kochanka na stałe ale korzystam z każdej okazji. Było już w domach, w hotelach, w samochodzie, na ławce, w lesie a nawet w szatni na basenie.

Gość gość
A masz meza czy chłopaka??