Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie miałem nigdy kobiety

W jakim wieku prawiczek powinien pomyśleć o agencji towarzyskiej?

Polecane posty

Gość blekitne_niebo
i druga twoja wypowiedz: Właśnie, w momencie w ktorym kafe zrylo juz mozg na tyle, ze patrzy na świat kategoriami 'mam prawo, bo dziewczyny sa puszczalskie' albo 'nie mam dla kogo sie szanowac' i 'na zlosc babci odmroze sobie uszy', jak najbardziej niech idzie w objęcia płatnej miłości, a normalnym kobietom dupy nie truje.

Gość do blekitne_niebo
zrozum, ze moze taki prawiczek czeka na milosc i dlatego woli isc do agencji, bo nie chce udawac milosci przed jakas dziewczyna, do ktorej nic nie czuje, po to by ja zaliczyc

Gość blekitne_niebo
do do mnie: No ale ja wlasnie to pisze, szkoda ze tak sie dzieje, ale jeśli czuje ze juz musi natychmiast seks uprawiac, to niech sie umowi z dziewczyna na uklad bez zobowiazan albo pojdzie na dziwki jesli nie ma powodzenia, a nie mydli oczy dziewczynom, ze chce z nimi związku. z czym tu sie nie zgadzasz?

Gość do blekitne_niebo
szansa, ze prawiczek majacy 2X za pierwszym razem trafi wlasnie na dziewice jest bliska zero. po co ma czekac na milosc, byc moze jeszcze kilka lat, skoro tej jego milosci bedzie daleko do krystalicznej, snieznobialej lilii? kobiety korzystaja z zycia, wiec faceci tez maja prawo

Gość sztosik a miales pozniej
dziewczyne normalna ?

może i nie będzie dziewicą, ale lepiej że nie jest z powodów miłosnych niż puszczania sie z byle kim zresztą jak czujesz że musisz to idź, ale i tak nie wiem co to potem zmieni poza faktem że się spuścisz w jakąś prostytutkę tak jak kilkuset innych facetów spuściło się w nią przed Tobą wolna wola 🖐️

Gość do blekitne_niebo
nikt nie mydli nikomu niczego. tylko, ze takie prawiczki wcale nie maja zrytego mozgu to normalne chlopaki. mysle, ze po 20stce prawictwo kazdemu doskwiera i nie gadaj, ze oni maja zryte mozgi

Gość blekitne_niebo
Ostatni wpis to już prawik-talk na całego :D No masz absolutną rację, za to ta nie dziewica, po tym jak dowie się ze on byl na dziwkach, będzie w ramach zemsty cale zycie nierówno mu koszule układać i zle zaprasowywać kołnierzyk. Natomiast on, widząc tą niesprawiedliwość nie będzie opuszczał deski od klopa i specjalnie siki wytrzepywać będzie na dywanik przed wanną, bo po co starac sie dla takiej niekrystalicznie czystej milosci :D :D :D

Gość kobiety daja dupy przypadkowym
facetom i jest to ok. ale jak facet pojdzie na dziwki to juz zle

Gość kazdy prawiczek chce
Lepiej pójść na dziwki i mieć to za sobą niż męczyć się i szukać problemu w sobie samym :O

Gość do blekitne_niebo
poza tym facet zyjac dlugo bez seksu dziwaczeje. jak pojdzie do agencji to moze sie otworzy na kobiety i jakas pozna. a jak bedzie wiecznie czekal na milosc to sie nie doczeka

Gość jeśli facet jest niski
i mało atrakcyjny, to już mając 18 lat niech idzie do agencji bo i tak żadna z miłości do niego nie poleci!! :P

Gość kobiety daja dupy przypadkowym
dziwki kosztuja mniej i sex jest pewniejszy

no właśnie mam 171 cm i jestem brzydki jak noc więc agencja to jedyny słuszny wybór :O

ojejku masz problem, brakuje Ci seksu to idź i się nie przejmuj. Wiesz ilu przed Tobą już korzystało z tego typu usług?

Gość czy prawiczki powinny isc
no właśnie mam 171 cm i jestem brzydki jak noc więc agencja to jedyny słuszny w jak masz wiecej niz 20 lat to jedyny sluszny wybor

Pójdziesz, stracisz cnotę i potem już będzie łatwiej. Znajdą się następne i to już za darmo. Tak jest zawsze. Najtrudniejszy jest pierwszy raz..

Gość kobiety lubią babiarzy

mam 24 lata więc już jestem stracony :O

Gość po 25tce
trzeba albo na dziwki isc albo zaliczyc

bo babiarze wiedzą co i jak, więc owszem lubimy ich..

Gość ale babiarze zdradzaja

Coraz częściej się zastawiam że jestem aseksulany :O

Gość do blekitne_niebo
poza tym jak chlopak ma 20 kilka lat to jego puszczalskie rowiesniczki w tym wieku zaczynaja ubierac sie bardziej elegancko i mniej wyzywajaco i juz nie wygladaja tak jak w okresie gdy puszczaly sie na wakacjach, tylko wrecz maskuja sie

więc się od nich nie oczekuje poważnych związków, tylko żeby chwilowych przyjemności. Tylko podstawowa zasada - nie dać się zbajerować

Gość do agencji marsz

Gość ja_wkrótce_idę_
niekoniecznie trzeba iść do agencji... są przecież dziewczyny z odlotów czy roksy, przyjmujące w prywatnych mieszkaniach :D często same.... ahh piękne laseczki się trafiają czasem :D ja już zdecydowany jestem by iść, szukam teraz tylko odpowiedniej panny :D

Durnowaty temat, gdybym był moderatorem (a jestem na kilku innych forach) to bym go zamknął bez zastanowienia. To tak jakbyś spytał czy w wieku 24 lat można już pić normalne mleko, czy może też dalej ssać cycusia mamy... 24 lata i prawiczek? przecież to jest śmiech na sali. nawet dla mnie. kobiety to dopiero muszą mieć brecht.

Lepiej skończyć swój marny żywot :O

Gość kolejny temat o prawikach
czy wy nigdy nie macie dość?