Serduszko puka w rytmie HH 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 Czy szampon do koloryzacji włosów zmywa się całkowicie czy jakiś tam odcień zostaje ? Mam 5 cm odrostów i zamierzam wrócić do naturalnych włosów. Wyglądam jak paszczak i zastanawiam się nad koloryzacją szamponem póki nie odrosną. Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serduszko puka w rytmie HH 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 Nikt nie używał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 zmywa się ale zależy od koloru, może pozostać odcień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 jaki kolor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeszkadzajka 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 Ja teŻ chce wiedzieć bo naturalne mam ciemny blond a farba coś pod brąz. Chcę wrócić do naturalnych bo farbowane są sianowate. A szampon koloryzujący niszczy włosy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach