Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carol_20

dom samotnej matki

Polecane posty

Gość Kasia967689
Sytuacja życiowa zmusiła mnie by udać sie do domu samotnej matki. Ktoś wie w jakich warunkach się tam mieszka? Czy w pokoju jest np. umywalka mozliwosc skorzystania z kuchenki elektrycznej itp? Jaka panuje atmosfera? Jak przeżywają to dzieci? Pytam o domy we wroclawiu. Będę wdzięczna za każdą informację bo mam dużo obaw. Pozdrawiam Kasia

Gość Marta

Witam także szukam jakiej kolwiek pomocy gdyż znalazłam się w trudnej sytuacji nie mam do kat pójść do matki nie wrócę ponieważ liczy na pieniądze dziecka których przez chłopaka nie dostaje bo uznał dziecko mieszkam u niego ale ciągle się kłóci my bo mops zabrał mi wszystko jestem bez środków do życia i nie mam nawet na wynajem chłopak niechce dawać pieniędzy na dziecko co proszę to jest kłótnia odbija się to pewnie na dziecku proszę o pilną pomoc gdzie mogę się zgłosić by mi pomogli 

Gość Gosc Aga

Witam.

Szukam pomocy.

Mąż wciąż się awanturuje. Mam 11 letniego syna. 

Gość Gość gość...

Dziewczyny a wie ktoras jak to jest z domem samotnej matki w Łodzi przy ul. Broniewskiego? Niestety trudna sytuacja dopadla i mnie facet traktuje mnie jak smiecia zneca sie psychicznie itp. Nie chce zeby patrzylo na to moje dziecko bo mi serce peka. Jest tu ktos kto moglby pomoc?

Gość ona
Dnia 8.05.2018 o 13:45, Gość gość napisał:

A ile.masz lat i twoje dziecko? Mieszkam w Łodzi i chętnie Cię przygarne.

rodzę w maju. Mam 24 lata. czy jest ktos w stanie mi pomoc?