Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze_samotna;(

Jak się "ośmielić"?

Polecane posty

Gość zawsze_samotna;(
Ja tam o moją cnote sie nie boję... juz bez przesady... ale net nie jest dla mnie miejscem anonimowym, kiedy mam pisac tyle o sobie... Ty mi zadajesz pytania, ja na nie bede odpowiadać i krąg się zawęża. Nie po to człowiek zadaje pytania w necie, żeby praktycznie przedstawic się z imienia i nazwiska. Mnie, nawet w necie trudno zaufac. Mam się zwierzać niby Tobie, o którym nic nie wiem, a przy okazji nasz dialog mają czytać inni forumowicze... Chciałabym sobie pomóc, żebym następnym razem nie zrobiła z siebie, albo mojego rozmówcy idiotki/idioty. Oczywiście, nie zakladam, że jak się w koncu przmogę, to od razu z pierwszym napotkanym facetem mi się ułoży. Ale chcialabym podjąć próbę. A to własnie nie jest takie proste. Jutro napewno nie bede mogła tu być, bo mam większe wyjście wieczorne z pracy. Coż obowiązki. Dobranoc i miłego dnia życzę Dziekuje za zainteresowanie moim problemem;)

Gość zawsze_samotna;(
co do moich studiów, to koneserze popelniłes straszliwy błąd, ja studiowałam kierunek ścisły;) nie humanistyczny

Samotna, doskonale Cię rozumiem i dlatego zaproponowałem przejść na "priva", czyli e-maile. Mój już znasz, a czy skorzystasz... :) Z tym ścisłym kierunkiem, to mnie zaskoczyłaś. Sam jestem po takim i wydawało mi się, że na takich kierunkach są osoby konkretne, mocno stąpające po ziemi i bez kompleksów. Takie jak ja. No cóż, myliłem się, są i wyjątki. :P A z tym brakiem pracy po Twoim kierunku to już mnie totalnie zaskoczyłaś. No ale nie znam specyfiki, więc może jest cieżko. Ja na szczęście pracuję w zawodzie i bardzo to lubię. Tylko tego porannego wstawania nie lubię. ;) Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. :)

Gość zawsze_samotna;(
hardxxx, widzisz, sie pomylileś. A co sie tak proponujesz, jakieś dobre rady masz w zanadrzu??:D ze się tak wyrywasz;) koneserze, dobranoc.

Gość Wstępnie zainteresowany
I ja się pomyliłem. To jesteście tu we dwoje. Zatem nie będę przeszkadzał. ;) Dziękuję i dobranoc, Samotna. No i miłego i udanego dnia życzę! :)

Gość zawsze_samotna;(
Nie przeszkadzasz, tym bardziej, ze ja też juz stąd ide, bo jutro dłuuugi dzien mnie czeka, niestety. Dobranoc;)

Z.S pewnie jak moge to zawsze staram sie doradzic jak najlepiej :D a Ty spac nie idziesz ?? nie musisz isc jutro do pracy ??

ooooooo ja pier......... no mialo Cie juz tu dawno nie byc znajac zycie to bedziesz tu do 5 :D i bedziesz zmeczony w pracy i zero wydajnosci :D hueheu

zaraz pewnie Z.S cos odpisze a jutro bedzie zmeczona,niewyspana i w zlym humorze a jak zjawi sie jakis mily chlopak to ukasi go jak jadowata zmija i pozniej bedzie sie zastanawiac what's going on :P

Nie martw się, gdy trafisz na swojego faceta, przestaniesz być "dziwna". Wiem co piszę, nic na siłę :-)

Gość zawsze_samotna;(
Hardxxx, po częsci miałes rację, bo byłam dzis niewyspana, ale z drugiej strony, juz nie odpisałam;) Misiek_351, dzięki a pocieszenie, ale trudno powedzieć, czy kogos takiego juz nie przeoczylam. Czasem wracałam do domu i zastanawialam się, dlaczeg jestem taka głupia, że z siebie idiotke zrobiłam. To był przecież taki fany facet... ehhh...

Gość zawsze_samotna;(
I jeszcze do Konesera, nie zapomnialam;) jednak słado znasz takie jak ja;)

Gość cccp .
a jesteś ładna?

Gość zawsze_samotna;(
a według Ciebie, jak wygląda ładna kobieta. Bo wiesz, piekno, rzecz wzgledna. Jak mi powiesz jakie laski Ci się podobają, to Ci bede w stanie odp. czy jestem ładna wedlug Ciebie oczywiście.

Gość cccp .
no jak to jakie? każdemu facetowi się podobają krągłe kobiece kształty w tym duże cycuszki i ładna buźka. wzrost 164-176

Gość zawsze_samotna;(
Moim zdaniem, to rózne się podobają. Krągłości;) hehe tu +, fajne cycuszki, trudno powiedzieć, co wg Ciebie to oznacza, ja swoje w sumie lubię. Wzrost, tez by uszedł. A buźka... trudno cos w tm temacie powiedzieć, bo to jest główny element, rózniący mężczyzn.

Witaj Samotna! Cieszę się, że znów jesteś. Naprawdę. :) Pomyliłem się - no cóż, nigdy nie twierdziłem, że zjadłem wszystkie rozumy i jestem nieomylny. A może się nie pomyliłem? Bo nie jesteś (taka) nieśmiała jednak? ;) Ja też się nie wyspałem (4 godziny snu), ale jakoś funkcjonuję. I znów po nocy siedzę. Ale zaraz kładę się spać. A jak się udało dzisiejsze wieczorne wyjście po pracy? Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej nocy.

Gość zawsze_samotna;(
a w sumie, to do czego zmierzasz?

Gość zawsze_samotna;(
Do Konesera, ja tak ogólnie, to niesmiała nie jestem, do facetów włącznie. Jakiś strach chyba, który próbuje zatudszować, pojawia sie dopiwro, jak zainteresowanie moja osoba rosnie ponad stosunki koleżeńskie. A wyjście ok, ale pewnie byloby lepsze, gdybym się wyspała i tak nie ziewała co chwilę;) Równez życze miłej nocki

Gość zawsze_samotna;(
to ze zmierzaniem, nie do Ciebie było, tylko do Twojego poprzednika;) bo tak wypytywał... nie bardzo widziałam sens, co do mojego tematu.

Gość jedna 27latka
kiedys mialam podobnie jak ty autorko. A wynikalo to z niskiej samooceny. Ale zaczelam sobie myslec ze przeciez tyle dziewczyn brzydszych ode mnie jest przebojowych, odwaznych i ma facetow to dlaczego ja (wcale nei taka zla) mam byc samotna? Skoro one maja facetow to dlaczego ja mam byc gorsza ? Takie myslenie ze wcale nie jestem gorsza czy brzydsza od innych pomoglo :)

Fajnie, że akceptujesz swój wygląd, swoje ciało. A nawet Ci się ono podoba (cycuszki). To duży plus u dziewczyny. :) A czemu boisz się tego zainteresowania Twoją osobą powyżej relacji koleżeńskich (czyli jak się pojawia bliskość i erotyka - albo ma się pojawić)? Nie lubisz być dotykana, przytulana? Boisz się chłopaka, jego zachowania, że posunie się nagle dalej ni z Ty jesteś w stanie zaakceptować? Czy może sama masz trudności z okazywaniem czułości komuś? Wstydzisz się tego? Krępujesz? Że ktoś to zobaczy i wyśmieje? P.S. Piłaś coś? Bo jeśli tak, to łatwiej wyciągnę od Ciebie odpowiedzi, hi hi. :)