Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumie takich ludzi

czy numer w telefonie domowym mozna zmienic-i czy latwo??

Polecane posty

mam pytanie czy telefon domowy mozna zmienic -tzn numer??? chcialam zadzwonic do pewnej osoby, jeszcze w marcu raz zadzwonilam, a w kwietniu nic... tzn niedawno zadzwonilam i bylo to: przepraszamy ale nie ma takiego numeru... usuneli czy zmienili, i czy tak latwo mozna zmienic numer domowy.. czy moze poprostu ten ktos zmienil jakis pakiet moze, ale zazwyczaj jest tak ze numer zostaje tylko plan taryfowy sie zmienia... teraz nie mam jak skontaktowac sie z ta osoba

Gość Inaaczej
Taka informacja moze oznaczać,że ktos zrezygnował z telefonu stacjonarnego.

Gość babcia taka babcia
a to jest miejscowy numer czy zamiejscowy

pamietam ze jakies darmowe godziny byly, ta osoba miala, w duzym miescie , chyba miejscowy... i tak zastanawiam sie czy numer tak latwo da sie zmienic?? domowy.. ta osoba to moj byly chlopak, ale mieszkamy blisko spotykamy sie, on jest chory nieuleczalnie, jeszcze w marcu normalnie dzialal, ale pare dni temu zdazwonilam i taka owa wiadomosc.... a chodzi o to ze bardzo sie zmartwilam , okazalo sie ze facet wyladowal znow w szpitalu, aja nie moglam sie z nim skontaktowac.. komorka nie wchodzila w gre bo wyjecha do rodziny daleko na polnoc kraju i zabral nowy fon a stary zostawil , a ja mam ten stary jego nr(komorkowy) .... chcialabym wiedziec czy on tzn jego matka nie zmienila numeru specjalnie zebym ja nie dzwonila?? .. chociaz przyznam ze ja nigdy sie nie kontaktowalam z nim przez domowy , to raczej on dzwonil, a potem po rozstaniu w ciagu roku ja moze z 3 razy zadzwonilam na domowy...

kiedys w necie znalazlam numery telefon osob prywatnych i jego tzn na jego matke byly dwa, drugi byl tai sam tylko ostatnia cyferka wyzsza, ten tez odpowiada ze nie ma takiego numeru

Gość mojej nocy przybadz
moze jego matka usnela calkiem telefon, a czy numer zmienic , jak komorke da sie latwo, a czy domowy... jesli mowisz ze nie wydzwanialas to dziwne...

Gość fvjxcdtnjf
tez jestem ciekawa jak to z tym jest... chyba nie tak latwo zmienic numer stacjonarny

Gość fvjxcdtnjf
up