Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllenka

MESJASZ NARODÓW

Polecane posty

Gość helllenka

Ja wiem, że tragedia, też mnie ten wypadek zszokował i miałam jakieś tam poczucie straty, ale to, co niektórzy wyprawiają, to rpzechodzi wszelkie pojęcie. Te pretensje do głów państwa, ze nie chcieli sie zabić, lecąc z pyle, te pomysły, że teraz to będzie tak albo tak, że albo sie pojednamy z rosją i będziemy pic sobie z dzióbków - albo będzie wojna - ludzie, czy wam się wydaje, ze my jestesmy pępkiem swiata, a jak bedziemy, to w ciagu najbliższych 10 lat nagle ? Proszę, oto fragment skeczu z Teatrzyku Zielona Gęś, Potworny wujaszek Nieszczęśliwa ciocia Och, uduś mnie, nieszczęsny. Przecież i tak nie dla mnie radość życia, skoro lewe oko mam wybite przez ciebie i tylko pół wiosny widzę w tym roku. Potworny wujaszek Wiosna? Wiosna będzie, jak wróci generał. Nieszczęśliwa ciocia Czy wróci? Potworny wujaszek Wróci z bronią w ręku. Na białym koniu. I wszystkie dzwony uderzą. I nie będzie nudy, tylko konstrukcja i wielki, natchniony płacz odrodzenia. Jajka stanieją. Ja zostanę wojewodą smoleńskim. "God save general". Generał (nie wraca) Potworny wujaszek (dusi kotka) KURTYNA Tak właśnie rozumuje spora część naszego społeczeństwa

Gość dfsgsdg
dosłownie chwilę po pogrzebie odwołano zakazy lotów w dużej części europy. saakaszwili mógł lecieć odrzutowcem nad całą europą i nic się nie stało. miedwiediew latał i też się nie bał. klm puścił wczoraj samoloty testowo i nic im się nie stało, nawet najdrobniejsze uszkodzenia. wojskowe samoloty latały sobie normalnie nad europą. tylko finowie puścili ściemę że ich są uszkodzone. za to wstyd że z unii europejskiej (tj. przedstawiciel ue) ani nato nikt nie ruszył dupy bo im powinno na tym zależeć. za to chuj z obamą czy merkel, nikomu na nich nie zależało.

Gość helllenka
Merkel ledwie sie doczołgala samochodem z Włoch, więc chyba dość dziwne by było, jakby spocona, smierdząca jeszcze sie telepała do Krakowa.

Gość helllenka
Swoją drogą mam z nią wiele wspólnego. Telepię się oraz smierdzę potem na okrągło, ale to pewnie od masturbacji 10 razy dziennie.

Gość mmmmmmmmm hmmmmm
...mmmmmmmmm! ...spocona i śmierdząca Merkel -mmmmmmmmmmmmmmm.... marzę o tym :)

Gość mmmmmmmmm hmmmmm
...tez śmierdzisz? czym? spocona jestes? może potelepiemy się razem?,,, mmmmmmmmmmmmmmmmm i dryndniemy po Merkel - smierdzący trójkącik?????? ;) co? reflektujesz?

Gość helllenka
Jasne, nic mnie bardziej nie podnieca niż zapach starego potu. Lepiej, zebyś mocno śmierdział, skunksiku.

Gość helllenka
a co na to twój lekarz?